Vores sortiment af Autoflower cannabis frø

Autoflower cannabis

(Cannabis ruderalis) adskiller sig markant fra de traditionelle cannabis varianter (Cannabis indica og Cannabis sativa) idet at disse planter automatisk begynder at blomstre efter 2-3 ugers vækst – uanset mængden af lystimer. Årsagen til dette skyldes at Cannabis ruderalis oprindeligt stammer fra Sibirien hvor miljøet er meget hårdt. For at sikre sig overlevelse i den barske natur har Cannabis ruderalis planten tilpasset og adapteret sig til miljøet og udviklet et autoflower gen – der sikre blomstring og formering uanset lystimer og temperaturer.

Den korte vækstperiode betyder at Autoflower cannabis ofte vil fremstå som dværgplanter, da blomstringen automatisk går i gang efter 2-3 uger. Den typiske blomstringstid er ca. 10 uger, hvilket betyder at planten kan høstet ca. 12 uger efter spiring.

Den korte vækstperiode samt hurtige blomstringstid har gjort autoflower cannabis til en meget populær variant blandt mange dyrkere, da de stort set kan dyrkes alle vegne, ikke fylder for meget og samtidig giver hurtige og gode resultater.

De første autoflower varianter der blev arbejdet med i avlsarbejde, var kendetegnet ved at være meget små og kun indeholde en smule THC, men gennem årene er der blevet blandet både indica og sativa ind i mange varianter, hvilket betyder at både størrelse og indholdet af THC er væsentligt højere i nutidens autoflower hybrider end i de oprindelige ruderalis varianter.

Hos Copenhagen Seed Company har vi arbejdet med Autoflower avl i mange år, og har i dag et bredt udvalg af autoflower cannabis frø der især egner sig til det nordlige klima, men som også vil give utrolige resultater indendørs eller i væksthus.

Regulære Cannabis og Skunkfrø.

Alle Cannabis varianter, cannabis sativa, Cannabis indica og Cannabis ruderalis har to forskellige køn. Når blomstringen begynder vil hunplanten udvikle blomster/topskud og han planten vil udvikle små blomster der afgiver pollen, der bestøver hun plantens blomster og sikre sig overlevelse ved at udvikle frø.

Når der dyrkes Cannabis med henblik på at lave blomster/topskud er det vigtigt at fjerne han planterne, så blomsterne udvikler sig til store blomster/topskud i stedet for at begynde at sætte frø. Igennem årtusinder er dette blevet gjort ved fysisk at fjerne han planter, men dette er ofte besværligt og tidskrævende og har en stor fejlmargin. Frø der både indeholder han- og hunplanter kendes som regulære Cannabisfrø. Det er ikke muligt at identificere et han fra et hun frø.

Item added to cart.
0 items - 0,00 DKK