Vores sortiment af Cannabis sativa frø

Sativa cannabis

Cannabis sativa stammer oprindelse fra Sydøstasien, hvor de oprindeligt har været brugt til mange formål; udvinding af fibre og olie samt rekreative og spirituelle formål. Grundet plantens mange gavnlige formål, har Cannabis frø fra sativa planter igennem de sidste mange hundreder af år spredt sig til det meste af verdenen, hvor de oprindelige sorter nu er blevet blandet med lokale varianter for at kunne adaptere sig til miljøet.

De oprindelige Cannabis Sativa frø kendetegnes ved at trives bedste omkring ækvator hvor der er lige mange timer med lys og mørke, og hvor de producere enorme planter med fine smalle fingre blade og højt indhold af THC.

Cannabis Sativa frø er meget lyssensitive og vil være i vækststadiet så længe den får mere end 12 timers lys i døgnet, dette betyder at den kun kan dyrkes udendørs i tropiske eller subtropiske egne hvor lystimerne dagligt er under 12 timer i blomstringsperioden.

Cannabis sativa frø egner sig derfor kun kun til indendørs dyrkning på vores breddegarder, da planten ikke vil gå i blomst før meget sent på året og aldrig blomstre færdigt.

Dette kan dog lade sig gøre med kunstlys hvor lystimerne kan kontrolleres. Under kunstlys vil rene Cannabis sativa frø blomstre i 12-24 uger når lyset sættes til 10-12 timer dagligt.

Mange af de oprindelige Cannabis sativa varianter er blevet blandet med indica varianter for at gøre de dem mindre og reducere den lange blomstringstid. Dette er gjordt for at gøre det lettere at dyrke sativa dominante cannabis frø indendørs. I dag findes der et utal af indica / sativa hybrider hvor det bedste af de to varianter er blevet blandet.

Hos Copenhagen Seed Company arbejder vi primært med hybrider af sativa og indica og vores udvalg af Cannabis Sativa frø er de varianter der er kendetegnet ved at have sativa egenskaber.

Vores Tropical Snow er et godt eksempel på en tropisk sativa tæmmet af en indica fra hindu kush bjergene, der overvejende læner sig imod sativa dominerende træk.

Item added to cart.
0 items - 0,00 DKK