Copenhagen Kush Project - Ultra High THC - Cannabis Cup Winner. The Legend is Back !

Copenhagen Kush er resultatet af en årelang jagt efter de rigtige gener til at skabe den oprindelige Copenhagen Kush – der var et af vores flagskibe da vi gik under navnet Zenseeds.

Antal frø:

Choose an option
4
199,00 DKK
12
499,00 DKK
Ryd

En af de bedste indica sorter – Ultra høj THC – Cannabis Cup Winner – The flagship is back

 

Copenhagen Kush Project er resultatet af en årelang jagt efter de rigtige gener til at skabe den oprindelige Copenhagen Kush – der var et af vores flagskibe da vi gik under navnet Zenseeds. Efter et indbrud i vores frøbank blev de originale gener stjålet, men via gode kontakter i avlsmiljøet i både ind- og udlandet der havde holdt på den originale genetik, er det efter en del år lykkets os at genskabe den Originale Copenhagen Kush.

Ved at krydse The English Cut ind i 2 andre pragt eksemplarer af Copenhagen Kush- der begge producere gigantiske topskud, er der garanti for høje afkast af ultra primo old school Kush. Effekten af Orginal Copenhagen Kush er også bevaret – en hårdtslående afghanske indica effekt, skabt til indica fans.

Copenhagen Kush er en trichomes maskine og selv bærerblade bliver hvide og dækket af fede krystaller med kraftig og tung hashish aroma. Sorten egner sig godt til at producere ekstrakter og og har vundet priser som f.eks Master’s Cup i Barcelona.

 

Type : Feminiseret.
Photoperiode : Photoperiode 12/12
Kultivation : Feminiseret – indendørs.
Genetik : (Copenhagen Kush #124 og Copenhagen kush #321) x The English cut
Effekt : Tung – afslappende indica dominant effekt
Indendørs afkast / yield (g) : 800 gr/m2.
Blomstrings tid : 70-75 dage
Højde indendørs : 80-120cm.
Smag : Sød Krydret og creamet
Duft : Intens sød frugt med noter lavendel

THC : +30% CBD: 0%

Antal frø

4, 12, 24, 50, 100

Scroll til toppen