Space Cake - Ultra hurtig blomstring - Medicinsk sort fra Californien

 

Space cake er så rig på søde grapfrugt monoterps at smagen hænger lang tid i munden og Space Cake smager som den dufter. Space Cake en crowd pleaser, der altid imponere med sin smag og humør boostende effekt.

Antal frø:

Choose an option
4
199,00 DKK
12
499,00 DKK
Ryd

Ultra hurtig blomstring – Medicinske gener fra Caliornien

 

Space cake er baseret på et kryds mellem Romulan (gammel medicinsk sort fra Californien) og The White lavet af O.G Rascal. Da vi hos Copenhagen Seed Company er begejstret med alt avlsarbejde hvor The White har været indover, så var OG Raskal’s White Romulan var et oplagt emne at arbejde videre med.

Phenotypen vi har udvalgt er fra den første release af White Romulan og udmærker sig med sin ultra korte blomstringstid på 45 til 56 dage, der produceret blomster med en meget delikat smag og duft af sød grapefrugt

Space cake er så rig på søde grapfrugt monoterpiner at smagen hænger lang tid i munden og Space Cake smager præcist som den dufter. Space Cake en crowd pleaser, der altid imponere med sin smag, duft og humør boostende effekt.

Når Space Cake nærmer sig sit høsttidpunkt, skifter de større blade farve til røde, gule og grønne blade og det er i den periode at planten udvikler sin meget kraftige og søde grapefrugt terpiner.

Ved at krydse Copenhagen Kush ind i White Romulan har Copenhagen Seed Company tilført en medicinsk klassiker endnu mere saft og kraft. Det har øget THC indholdet fra 20% til +24%. Dette gør Space Cake til en god og kraftig medicinsk sort, der egner sig mange medicinske formål.

Type : Feminiseret.
Photoperiode : Photoperiode 12/12
Kultivation : Feminiseret – indendørs.
Genetik : (Romulan x The White) x Copenhagen Kush
Effekt : Couch lock indica med hurtig virkning
Indendørs afkast / yield (g) : 600 gr/m2.
Blomstrings tid : 45-56 dage
Højde indendørs : 80-140cm.
Smag : Sød grapefrugt
Duft : Sød grapefrugt

THC : +24% CBD: 0%

Antal frø

4, 12, 24, 50, 100

Scroll til toppen