The Beast - Kommerciel blomster maskine med ekstrem krystallisering og potens

 

The Beast minder på mange måder om den klassiske Big Bud – kendt for at producere kæmpe topskud og give et stort afkast på en kort tid. I modsætning til Big Bud udviser The Beast dog en ekstrem grad af trichom krystallisering.

Antal frø:

Choose an option
4
199,00 DKK
12
499,00 DKK
Ryd

Kommerciel blomster maskine med ekstrem krystallisering – photoperiode monster

The Beast minder på mange måder om den klassiske Big Bud – kendt for at producere kæmpe topskud og give et stort afkast på en kort tid.

I modsætning til Big Bud udviser The Beast dog en ekstrem grad af trichom krystallisering. The Beast er meget mugresistens og tolerant over for varierende forhold og klarer jobbet selv under middelmådige forhold.

I samarbejde med en medicinsk cannabis producent kom ideen om at fremavle en sort med hurtig og gigant vækst der på relativ kort tid kan producere store mængder af blomster med høj THC indhold.

Vi valgte at benytte et gammelt Zenseeds kryds (Sweet Pink Grape x The White) kendt for ekstrem krystalproduktion og krydsede den med Copenhagen Kush – et potent kryds af Pre 98 Pakistani Kush og Krome White Triangle og resultatet blev The Beast.

Phenotyperne i The Beast udviser ekstrem grader af hybrid vigør, hvilket gør planten meget tolerant overfor sygdom og skadedyr. The Beast vil frem i verden og bør sættes i blomst ved 3 til 4 blad sæt. Planten laver et klassisk cali kush stræk, hvor sidegrene i de første 2 til 3 uger hurtigt vokser og bliver lige så høj som hovedeskuddet. Sorten egner sig godt til både sea of green (SOG) og low stress training (LST).  Terpene profilen domineres af Limonene og Myrcene og har en cremet og kraftig kush aroma og smag. Effekten er hårdtslående og ikke for nybegyndere, med THC indhold på 30%.

 

Type : Feminiseret.
Photoperiode : Photoperiode 12/12
Kultivation : Feminiseret – indendørs.
Genetik : (SPG x The White) x Copenhagen Kush
Effekt : Couch lock indica med hurtig virkning
Indendørs afkast / yield (g) : 800 gr/m2.
Blomstrings tid : 70-80 dage
Højde indendørs : 100-160cm.
Smag : Cremet kush med toner af jordbær
Duft : Kompleks kush aroma med søde toner

THC : +30% CBD: 0%

Antal frø

4, 12, 24, 50, 100

Scroll til toppen