Tropical Kush- Super Trichomer, Modern day Hash Plant - Bagmandens natryger

 

Tropical Kush er resultatet af et succesfuldt kryds mellem Tropical Snow #9 og Tim Berry’s cut af Copenhagen Kush også kaldet The English Cut. Begge er legendariske kloner til produktion af ekstrakter og hash.

Antal frø:

Choose an option
4
199,00 DKK
12
499,00 DKK
Ryd

Modern day Hash Plant – Not all Trichomes are the same !

Tropical Kush er et succesfuldt kryds mellem Tropical Snow #9 og Tim Berry’s cut af Copenhagen Kush – også kendt som The English Cut. Begge er legendariske kloner til produktion af ekstrakter og hash. Derfor var det var oplagt at kombinere de to for at lave en vinder – og resultatet blev Tropical Kush. Kendetegnet er stadig en plante med enorme og lange topskud der dækket til i krystaller.

Trichomer ser meget ens ud på overfladen men professionelle og passioneret ekstraktions artister ved at Trichomer ikke er ens og deres egenskaber er meget forskellige.

Tricomerne på Tropical Kush er nærmest lavet til at falde af og Tropical Kush kan derfor kaldes en ægte “hash plant”. Egenskaben til nemt af falde af samt det store indhold af æteriske olier gør at sorten kitter sammen nemt uden at smuldre – limen der får god hash til at hænge sammen. Tropical Kush producere en blød afghansk kvalitet med krydret sødme.

Tropical Kush bliver stor og kan blive færdig udendørs i lande som Spanien, Marocco og Californien. Blandingen af sativa og indica er sublim og effekten er en perfekt blanding af opløftende sativa og tung indica – en effekt der varer lang tid og breder sig ud i hele kroppen.

 

Type : Feminiseret.
Photoperiode : Photoperiode 12/12
Kultivation : Feminiseret – indendørs.
Genetik : Tropical Snow #9 x Copenhagen Kush
Effekt : Opløftende, kreativ og god til fest og farver
Indendørs afkast / yield (g) : 700 gr/m2.
Blomstrings tid : 58-65 dage
Højde indendørs : 80-160cm.
Smag : Krydret afghansk hash
Duft : Intens krydret haze med sødme

THC : +29-30% CBD: 0%

Antal frø

4, 12, 24, 50, 100

Scroll til toppen