Autoflower Cannabis frø

Cannabis ruderalis adskiller sig meget fra traditionelle cannabissorter (Cannabis indica og Cannabis sativa), idet disse planter automatisk begynder at blomstre efter 2-3 ugers vækst – uanset antallet af lystimer. Cannabis ruderalis kommer oprindeligt fra Sibirien, hvor miljøet er meget barskt. Dette er årsagen til dens nuværende tilstand. For at sikre overlevelse i det barske miljø har Cannabis ruderalis-planten tilpasset sig og tilpasset sit miljø og har udviklet et autoflowering-gen, der sikrer blomstring og formering uanset dagslystimer og temperaturer. Autoblomstrende cannabisplanter har en kortere vækstperiode og optræder ofte som dværgplanter, fordi blomstringen starter automatisk efter 2-3 uger. Den typiske blomstringstid er cirka ____. 10 uger, hvilket betyder, at planten kan høstes ca. Cirka 12 uger efter spiring vil planten have nået sin fulde størrelse. Autoflowering cannabis er blevet populær blandt avlere for sin korte vækstperiode og hurtige blomstringstid. Disse planter kan dyrkes stort set hvor som helst, fylder ikke for meget og giver hurtige og gode resultater. De første autoflower sorter, der blev brugt i avl, var kendetegnet ved at være små og have lavt THC indhold. Men gennem årene er både indica og sativa blevet blandet i mange varianter, hvilket har resulteret i autoflower-hybrider, der er væsentligt større og har højere THC-indhold end de originale ruderalis-varianter. Hos Copenhagen Seed Company har vi arbejdet med autoflower forædling i mange år og har udviklet et bredt udvalg af autoflower cannabisfrø, der er velegnede til det nordlige klima, men som også vil give flotte resultater indendørs eller i drivhus.

Regulære Cannabis og Skunkfrø.

Alle cannabisvarianter, Cannabis sativa, Cannabis indica og Cannabis ruderalis har to forskellige køn. Når blomstringen begynder, vil hunplanten udvikle blomster eller topskud, mens hanplanten udvikler små blomster, der frigiver pollen. Pollen fra hanblomsterne vil bestøve hunblomsterne, hvilket sikrer planteartens overlevelse ved at udvikle frø. For at få store blomster eller topskud er det nødvendigt at fjerne hanplanterne, så blomsterne ikke sætter frø. I tusinder af år er det gjort ved fysisk at fjerne hanplanter, men det er ofte svært og tidskrævende med en bred fejlmargin. Cannabisfrø, der indeholder både han- og hunplanter, er kendt som almindelige frø. Det er ikke muligt at skelne en han fra en hunfrø. Vores brede udvalg af autoflowering cannabisfrø er blevet omhyggeligt avlet til at blomstre uanset lysets cyklus. Autoflowering cannabisplanter har en kortere blomstringsperiode og kan høstes flere gange på en sæson. Automatisk blomstrende marihuanafrø refererer til cannabisplanter, der automatisk begynder at blomstre inden for 2-4 uger efter spiring. Klassiske varianter af cannabis er fotoperiodiske planter, hvilket betyder, at de reagerer på ændringer i dagslysets længde. Indica- og Sativa-stammer er de to dominerende typer af klassisk cannabis. Planterne er Indica- eller Sativa-sorter, der er blevet krydset med en Ruderalis-kultivar. Ruderalis afslutter blomstringen automatisk på en kortere tidsramme end de fleste andre planter. Dette skyldes dens tilpasning til at vokse i forstyrrede levesteder.

Hvad er automatisk blomstrende cannabisfrø?
Cannabisfrø, der blomstrer automatisk, kan udvikles til planter, der blomstrer automatisk. Auto er en forkortelse for “automatisk blomstring”. Biler når en vis alder og blomstrer automatisk. De normale sorter af planter blomstrer om efteråret, når dagene bliver kortere. For at simulere de forhold, som blomster ville opleve udendørs, får de 12 timers mørke hver nat. De fleste autovarianter blomstrer inden for en måned efter de er blevet kønsmodne. Nogle sorter blomstrer lidt senere, hvilket giver mulighed for mere vegetativ vækst, før de begynder at blomstre. Biler tager typisk mellem seks og otte uger at gå fra frø til moden blomst. 60-110 dage. Biler fremstilles ved at krydse moderne hybrider eller landracer af sorterne Indica og Sativa med en tredje kultivar Ruderalis. Dette resulterer i en plante, der er i stand til at producere autoflowering frø. Ruderalis vokser i naturen på meget nordlige breddegrader og blomstrer automatisk. Den har dog et meget lavt THC indhold og er derfor ikke så populær som de moderne varianter. Fotoperiodiske sorter af planter har brug for en ændring i lyscyklussen for at starte blomstring, mens autoflowering planter er i stand til at vokse uden videre. Autoflowering cannabisfrø indeholder genetik fra Cannabis ruderalis, en undertype, der stammer fra Rusland og de omkringliggende regioner. Cannabis ruderalis er en undertype af cannabis, der er hjemmehørende i Rusland og de omkringliggende regioner. Ud over automatisk blomstring har disse planter også en hurtigere livscyklus. Selvblomstrende cannabisfrø udvikler sig til selvkørende planter, hvilket gør dem lettere at dyrke og mere velegnede til begyndere. Fotoperiodiske sorter kræver en ændring i lyscyklussen for at starte blomstring, hvorimod autoblomstrende planter vokser let fra frø til høst uden behov for indgriben. Autoflowering cannabisfrø indeholder genetik fra Cannabis ruderalis, en undertype, der stammer fra Rusland og de omkringliggende regioner. Disse planter har en række fordele, herunder autoflowering, en hurtigere livscyklus, øget modstandsdygtighed over for skadedyr og sygdomme og en mindre størrelse.

Er autoer det bedste valg for begyndere?
Der er mange, der anbefaler, at begyndere starter med en automatgearbil, men jeg tror ikke på, at det er det bedste valg. Det er rigtigt, at det lysmæssigt er meget enkelt at dyrke en auto som denne, for lampen skal bare være tændt det meste af tiden 18-24 timer for det bedste udbytte. De kan også dyrkes i løbet af 12/12, selvom udbyttet vil være lavere. De almindelige sorter af planter vil fortsætte med at vokse, så længe lampen er tændt i 18-24 timers lys. Men når du giver dem 12 timers fuldstændig mørke, vil de begynde at blomstre. Denne proces er faktisk ikke så kompliceret.

Bagdelen ved autoer
Men ulempen ved autos er, at de kun vokser vegetativt i tre til fire uger, før de begynder at blomstre. Derfor skal planterne passes godt i de første uger for at give et godt udbytte. Begyndere kan nemt lave en simpel fejl. Planten får muligvis for meget vand. pH-værdien kan være lidt unøjagtig. Det kan være overgødning. Hvis du chokerer en frøplante, kan den bremse væksten. Dette kan resultere i mindre planter med et mindre udbytte. Frøene skal have fuld vækst de første par uger, ellers skal du sætte nye frø i.

Fordele ved autoer
Der er nogle væsentlige fordele ved at bruge en auto-tagger, selvom det kan være lidt svært for begyndere at få styr på det. At blomstringen er timet betyder, at du kan plante dem, så du kan høste dem på den dato, du ønsker. Du kan f.eks. se dem. 1. maj og høst dem midt i juli, inden kulde og meldug fortærede dem. Og med de somre, vi har oplevet så ofte, kan det være en kæmpe fordel. De nyere varianter af autobiler er dog ikke specielt modstandsdygtige over for meldug, så hvis det er meget vådt under blomstringen, skal du være ovenpå dem og skære dem nådesløst. Biler holder sig normalt i en overskuelig størrelse, hvilket gør dem velegnede til at dyrke i potter. De er nemme at dyrke i en parcelhushave, da de kan skjules bag andre planter uden at nå to-tre meter op i luften.

Feminiseres frø til autoer?
Frøene på denne side er blevet feminiseret, så du kan være sikker på, at de kun vil producere hunplanter. Biler er dog forskellige fra fotoperiodegenetik. Feminiserede fotoperiodiske sorter af planter har brug for en ændring i lyscyklussen for at blomstre, hvorimod autoblomstrende planter ikke gør det. Vores autoflowering frø er feminiserede, hvilket betyder, at de kun vil vokse til hunplanter. Dette sikrer dig, at alle dine planter vil være hunkøn, hvilket giver dig den bedste chance for succes. Biler er dog forskellige fra fotoperiodegenetik. Feminiserede fotoperiodeplanter har brug for en ændring i lyscyklussen for at blomstre, mens autoblomstrende planter ikke gør det. Den gennemsnitlige højde af en bil er 60-100 cm. Indeholder topgenetik: Autoflowering frø tilbyder genetik fra velkendte fotoperiodiske sorter. For eksempel har opdrættere krydset Skunk, OG Kush og Haze genetik med autoflowers.

Fordelene ved at dyrke automatisk blomstrende frø
Autoflowering frø har mange fordele, der gør dem ideelle for begyndere og en favorit blandt erfarne dyrkere:

Hardy Genetics: Autoflowering cannabisfrø er tilgivende over for begynderfejl og er modstandsdygtige over for forsømmelse. Sammenlignet med fotoperiodevarianter håndterer autoflowering-varianter skadedyr, sygdomme og svingende temperaturer usædvanligt godt. Kompakte og diskrete biler er også velegnede til små og lukkede rum. De er typisk 60-100 cm høje. Deres diskrete karakter gør dem ideelle til avlere, der forsøger at holde en lav profil. Hurtig høst: I gennemsnit er autoflower frø klar til høst om 8-10 uger. Denne egenskab gør det muligt for avlere at have en kontinuerlig høst gennem hele vækstsæsonen. De automatiske blomstrende frø tilbyder genetik i topklasse fra kendte fotoperiodiske sorter, hvilket gør dem nemme og hurtige at dyrke. For eksempel krydsede opdrættere Skunk, OG Kush og Haze genetik med biler.

Hvorfor vælge automatisk blomstrende frø?
Mange avlere er enten begyndt eller vendt til automatiske blomster, fordi de er nemme at dyrke. Her er et par grunde til, at producenter foretrækker biler frem for alt andet:

Minimumspleje: De vokser hurtigt, har tykke stængler og er hårdføre. De er komfortable i både et væksttelt af høj kvalitet og en delvis skyggefuld rende. Den autoblomstrende cannabisplantesort kræver færre næringsstoffer end den gennemsnitlige fotoperiodeplante. De kan klare sig gennem deres 8-10 ugers livscyklus med en potteblanding af høj kvalitet. Avlerne sparer penge på næringsstoffer og kompost ved at bruge denne metode. Autoflowering-varianter er praktiske for dem med begrænset plads, da de kun optager en lille mængde plads og kan høstes på blot et par uger. Potteplanter er perfekte til altaner, terrasser og endda vindueskarme. De tilføjer et strejf af natur til ethvert rum og kan hjælpe med at rense luften. Autoflowering cannabisfrø kan være gavnligt for mere end blot avlere. Rygere kan også få mange af disse hurtige vidundere:

Masser af styrker at vælge imellem: Biler fås i høj THC, medium THC og lav THC, hvilket gør dem til et godt valg for alle Typer af rygere. Mange nye biler indeholder også høje niveauer af CBD og andre cannabinoider. Med autos kan du opleve den unikke smag og effekt af nogle af de mest klassiske cannabis-stammer. Dette skyldes det faktum, at biler er opdrættet for at bevare de værdsatte smagsprofiler og effekter af disse stammer. Autoflowering-egenskaber opnås ved at infundere ruderalis-genetik i andre stammer, og opdrættere har skabt autoflowering-frø, der næsten ikke kan skelnes fra de originale fotoperiode-stammer med hensyn til smag og effekter.

Hvilken slags jord har automatisk blomstrende frø brug for?
Når du skal vælge pottejord til dine planter, er det bedst at vælge et let og luftigt underlag med et lavt næringsindhold. Se efter pottejord med følgende materialeforhold:

3 dele tørvemos
3 dele kompost
2 dele perlit
1 del vermikulit

Autoflowering cannabis trives også i relativt små potter. Fyld din jordblanding i en 11-gallon stofpotte. Dette vil give masser af plads til, at rødderne kan vokse og lade planten trives. Du kan enten så dine frø direkte i deres endelige potter eller plante 1-2 uger gamle frøplanter fra en frøplantebakke i deres endelige hjem. For at dyrke autoflowering frø indendørs, skal avlerne kontrollere faktorer som lys og vand. Da biler ikke reagerer på lys, når det kommer til blomstring, kan avlerne vælge at holde lysene tændt i 18-24 timer. Dette giver mulighed for mere kontinuerlig vækst og udvikling. En lyscyklus på 18-6 vil opfylde dine planters energibehov, samtidig med at du sparer penge på dine elregninger. Hvis du ikke er bekymret for omkostningerne, kan du opnå større udbytte og hurtigere vækst ved at holde lysene tændt i 20-24 timer hver dag gennem hele vækstcyklussen. Autoflowering frø er nemme at dyrke udendørs stort set året rundt. Mens fotoperiodiske sorter af planter følger årstidens lyscyklus, kører biler (planter, der ikke kræver en bestemt dagslængde for at blomstre) deres eget show. Du kan så frøene fra februar til september og forvente et udbytte, forudsat at du undgår enhver risiko for frost. Det anbefales, at du sår dine frø i bølger gennem hele vækstsæsonen, med nogle få ugers mellemrum. Du kan høste cirka hver anden uge ved hjælp af denne metode. Forskellige områder i din have kan tilbyde forskellige mikroklimaer for dine planter, så det kan være nyttigt at eksperimentere med at dyrke cannabis i forskellige områder for at se, hvor de trives bedst. Disse oplysninger kan derefter bruges til at hjælpe dig med at planlægge, hvor du skal fokusere din energi til næste år. For at sikre, at dine autoblomstrende cannabisplanter trives, er det vigtigt at opretholde de perfekte temperatur- og fugtighedsniveauer.

Sigt efter disse muligheder:

Temperatur: 21 grader
Luftfugtighed i den vegetative fase: 50-60%
Luftfugtighed i blomstringsfasen: 40%

Hvilke slags næringsstoffer har autoer brug for?
Biler har ikke brug for nær så mange næringsstoffer som fotoperiodeplanterne. På grund af deres lille størrelse kræver de færre mineraler og elementer, der hjælper med at give energi, protein og andre komponenter af plantefysiologi. Det anbefales generelt, at du kun bruger halvdelen af ​​den anbefalede dosis af CPH Seeds-produkter som Easy Boost, Easy Grow og Easy Bloom.

Hvilken slags vand har automatisk blomstrende sorter brug for?
Autoflowering cannabisplanter har brug for vand og næringsopløsninger med et pH-niveau på 6-7 for at vokse ordentligt i jorden. For at sikre nøjagtigheden af ​​dine målinger skal du bruge et pH-meter til at måle pH i dine opløsninger. Hvis pH-værdien ikke er på det ønskede niveau, skal du bruge opløsninger, der kan justere pH-værdien op eller ned for at bringe den til det passende niveau. Man skal passe på ikke at overvande, når det kommer til vanding af planter. Auto har et mindre rodsystem end fotoperiodiske stammer og kræver meget mindre vand. Sørg for, at vækstmediet er helt tørt før vanding. Dette hjælper med at forhindre råd eller kvælning af rødderne.

Hvor kan man købe de bedste automatisk blomstrende frø?
Der er hundredvis af autoflowering-varianter, som hver især byder på noget unikt. CPH Seeds-filtreringsværktøjerne kan hjælpe dig med at indsnævre din søgning og vælge de bedste autoflowering-frø til dine behov. Brug filtrene øverst til venstre på siden til at vælge din ønskede størrelse, THC-indhold, højde, udbytte og blomstringstid. Du kan også bruge filteret “Sortér efter” øverst til højre for at se de mest populære racer. Frø fås i pakker med 1, 3, 5 eller 10 frø. Hvis du er interesseret i at prøve forskellige sorter af autoflowering-planter, er vores Autoflowering-mix en god mulighed. Hvis du er nybegynder og ikke sikker på, hvor du skal starte, foreslår vi, at du bruger vores autoflowering-startsæt for en nem og vellykket første oplevelse.

Er autoer lige så gode medicinsk som almindelige?
Da biler først blev udbredt, var stammerne af marihuana meget mindre potente end andre almindelige stammer. De er ikke blevet raffineret til en tilstrækkelig mængde THC. Men de seneste år er der sket utrolig meget på dette område. Det er nu muligt at få lavet analyser af cannabinoidindhold på planter, hvilket gør forædlingsarbejdet meget lettere. I dag kan vi derfor dyrke autosorter, der er lige så potente som de mest potente almindelige sorter. For at opnå de ønskede resultater er det nødvendigt at bruge moderne sorter, der har den ønskede genetik. Hvis du ønsker at dyrke autoflowering-varianter, der er lige så høj kvalitet med hensyn til cannabinoider og terpener, så sørg for at vælge sorter fra velrenommerede avlere, der ved, hvad de laver.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.