Regulære Cannabis Frø

Regulære Cannabisfrø

Alle Cannabis varianter, cannabis sativa, Cannabis indica og Cannabis ruderalis har to forskellige køn. Når blomstringen begynder vil hunplanten udvikle blomster/topskud og han planten vil udvikle små blomster der afgiver pollen, der bestøver hun plantens blomster og sikre sig overlevelse ved at udvikle frø.

Når der dyrkes Cannabis med henblik på at lave blomster/topskud er det vigtigt at fjerne han planterne, så blomsterne udvikler sig til store blomster/topskud i stedet for at begynde at sætte frø. Igennem årtusinder er dette blevet gjort ved fysisk at fjerne han planter, men dette er ofte besværligt og tidskrævende og har en stor fejlmargin. Frø der både indeholder han- og hunplanter kendes som regulære Cannabisfrø. Det er ikke muligt at identificere et han fra et hun frø.

Regulære Cannabis og Skunkfrø.
Alle cannabisvarianter, Cannabis sativa, Cannabis indica og Cannabis ruderalis har to forskellige køn. Når blomstringen begynder, vil hunplanten udvikle blomster eller topskud, mens hanplanten udvikler små blomster, der frigiver pollen. Pollen fra hanblomsterne vil bestøve hunblomsterne, hvilket sikrer planteartens overlevelse ved at udvikle frø. For at få store blomster eller topskud er det nødvendigt at fjerne hanplanterne, så blomsterne ikke sætter frø. I tusinder af år er det gjort ved fysisk at fjerne hanplanter, men det er tidskrævende og hvis man ikke for fjernet han-planterne hurtigt nok kan det resultere i at, dine planter producere en masse frø. Cannabisfrø, der indeholder både han- og hunplanter, er kendt som regulære frø. Det er ikke muligt at skelne et han fra en hun frø. Vores brede udvalg af autoblomsterende cannabisfrø er blevet omhyggeligt avlet til at blomstre uanset lysets cyklus. Autoflower frø har en kortere blomstringsperiode og kan høstes flere gange på en sæson. Auto frø som mange også kalder autoflower frø refererer til cannabisplanter, der automatisk begynder at blomstre inden for 2-3 uger efter spiring. De klassiske indendørs varianter af cannabis også kendte som skunk sorter kaldes mere korrekt fotoperiode planter, hvilket betyder, at de reagerer på ændringer i dagslysets længde. Indica- og Sativa-stammer er de to dominerende typer af klassisk cannabis. Planterne er Indica- eller Sativa-sorter, der er blevet krydset med en Ruderalis-kultivar. Ruderalis afslutter blomstringen automatisk på en kortere tidsramme end de fleste andre planter. Dette skyldes dens tilpasning til at vokse i forstyrrede levesteder.

 

Item added to cart.
1 item - 179,00 kr.