Autoflower frø Feminiserede til indendørs og udendørs dyrkning.

Autoflower frø.
Skal du i gang med at dyrke cannabis så er autoblomsterende cannabis sorter også kaldet Autoflower et oplagt valg.

Hvad er autoflower frø ?
Cannabis ruderalis adskiller sig meget fra traditionelle cannabissorter (Cannabis indica og Cannabis sativa), idet disse planter automatisk begynder at blomstre efter 2-3 ugers vækst – uanset antallet af lystimer. Cannabis ruderalis kommer oprindeligt fra Sibirien, hvor miljøet er meget barskt. For at sikre overlevelse i det barske miljø har Cannabis ruderalis-planten tilpasset sig og tilpasset sit miljø og har udviklet et autoflowering-gen, der sikrer blomstring og formering uanset antallet af lystimer. Autoblomstrende cannabisplanter har en kortere vækstperiode og bliver derfor mindre end klassiske indendørs skunk sorter. Dette sker fordi blomstringen starter automatisk efter 2-3 uger. Den typiske blomstringstid er cirka 8 til 10 uger, hvilket betyder, at planten kan høstes ca. Cirka 10 til 12 uger. Autoflower cannabis frø  er blevet populær blandt dyrkere for sin korte vækstperiode og hurtige blomstringstid. Disse planter kan dyrkes stort set hvor som helst. De fylder ikke for meget og giver hurtige og gode resultater. De første autoflower sorter, der blev brugt i avl, var kendetegnet ved at være små og have lavt THC indhold. Men gennem årene er både indica og sativa blevet blandet ind, hvilket har resulteret i autoflower-hybrider, der er væsentligt større og har højere THC-indhold end de originale ruderalis-varianter. Hos Copenhagen Seed Company har vi arbejdet med at arvle autoflower frø i mange år og har udviklet et bredt udvalg af autoblomsterende cannabisfrø, der er velegnede til det nordlige klima, men som også giver rigtig flotte resultater indendørs eller i drivhus.

Regulære Cannabis og Skunkfrø.
Alle cannabisvarianter, Cannabis sativa, Cannabis indica og Cannabis ruderalis har to forskellige køn. Når blomstringen begynder, vil hunplanten udvikle blomster eller topskud, mens hanplanten udvikler små blomster, der frigiver pollen. Pollen fra hanblomsterne vil bestøve hunblomsterne, hvilket sikrer planteartens overlevelse ved at udvikle frø. For at få store blomster eller topskud er det nødvendigt at fjerne hanplanterne, så blomsterne ikke sætter frø. I tusinder af år er det gjort ved fysisk at fjerne hanplanter, men det er tidskrævende og hvis man ikke for fjernet han-planterne hurtigt nok kan det resultere i at, dine planter producere en masse frø. Cannabisfrø, der indeholder både han- og hunplanter, er kendt som regulære frø. Det er ikke muligt at skelne et han fra en hun frø. Vores brede udvalg af autoblomsterende cannabisfrø er blevet omhyggeligt avlet til at blomstre uanset lysets cyklus. Autoflower frø har en kortere blomstringsperiode og kan høstes flere gange på en sæson. Auto frø som mange også kalder autoflower frø refererer til cannabisplanter, der automatisk begynder at blomstre inden for 2-3 uger efter spiring. De klassiske indendørs varianter af cannabis også kendte som skunk sorter kaldes mere korrekt fotoperiode planter, hvilket betyder, at de reagerer på ændringer i dagslysets længde. Indica- og Sativa-stammer er de to dominerende typer af klassisk cannabis. Planterne er Indica- eller Sativa-sorter, der er blevet krydset med en Ruderalis-kultivar. Ruderalis afslutter blomstringen automatisk på en kortere tidsramme end de fleste andre planter. Dette skyldes dens tilpasning til at vokse i forstyrrede levesteder.

Hvad er automatisk blomstrende cannabisfrø?
Det er cannabis frø der går i blomst uanset antallet af lystimer. Når auto frø når en vis alder (2-3 uger) vil de begynde at blomster også selv om de for 24 timers lys. Autoblomsterne cannabis frø stå i modsætning til photoperiode cannabis sorter, der ofte kaldes skunk sorter, indendørs cannabis sorter. De er de traditionelle sorter af cannabis planten som blomstrer om efteråret, når dagene bliver kortere. For at simulere de forhold når man dyrker indendørs som blomster ville opleve udendørs, manipulere man mængden af lys planterne for så de for 12 timers mørke hver dag.

Er auto frø det bedste valg for begyndere?
Der er mange, der anbefaler, at begyndere starter med at dyrke autoblomsterende cannabis sorter, grunden til dette er at mange opfatter autoblomsterende cannabis sorter til at være nemmere at dyrke, men faktisk kræver de lige så meget opmærksomhed for at opnå succes som med de traditionelle photoperiode skunk sorter. Det er rigtigt, at det lysmæssigt er meget enkelt at dyrke en auto for lampen skal bare være tændt det meste af tiden 18-24 timer, men hvis du ikke passer ordenligt på din autoflower plante i de første ugers af dens liv, så kan du ende med en lille plante.
De almindelige photoperiode skunk sorter vil fortsætte med at vokse, så længe lampen er tændt i 18-24 timers lys. Men når du giver dem 12 timers fuldstændig mørke, vil de begynde at blomstre. Denne proces er faktisk ikke så kompliceret og det giver en muligheden for at bedre styre hvor stor ens plante skal blive. En ulempen ved autos er, at de kun vokser vegetativt i tre til fire uger, før de begynder at blomstre. Derfor skal planterne passes godt i de første uger for at give et godt udbytte. Begyndere kan nemt lave en simpel fejl. Planten får muligvis for meget vand. pH-værdien kan være lidt unøjagtig. Det kan være overgødning. Hvis du chokerer en frøplante, kan den bremse væksten. Dette kan resultere i mindre planter med et mindre udbytte. Auto frø skal have fuld vækst de første par uger.

Fordele ved at dyrke auto frø.
Der er mange fordele ved at dyrke autoblomsterende cannabis frø, de er typisk mere modstandsdygtige og hårdføre. Specielt udendørs åbner autoflower op for deres potentiale, da deres hurtige blomstrings tid gør at du kan plante dem på f.eks den 1st maj og høst dem midt i juli, inden kulde og meldug fortærede dem. Og med de somre, vi har oplevet så ofte, kan det være en kæmpe fordel. Auto planter holder sig normalt i en overskuelig størrelse, hvilket gør dem velegnede til at dyrke i potter udendørs og i en parcelhushave, da de kan skjules bag andre planter uden at de bliver alt for store.

Feminiseret autoflower frø?
Vi sælger både feminiseret autoflower frø og regulære autoflower frø. Hvis du kun ønsker at dyrke hun planter skal du vælge de feminiseret varianter og hvis du ønsker at eksperimentere med at lave frø selv skal du helt sikkert på nogle af vores regulære autoflower frø. Auto’er er dog forskellige fra fotoperiodegenetik. Du skal her huske på forskellen imellem feminiserede fotoperiode sorter der har brug for en ændring i lyscyklussen for at blomstre, hvorimod autoblomstrende planter ikke gør det. De at vores autoblomsterende cannabis frø som er feminiserede, betyder, at de kun vil vokse til hunplanter. Dette sikrer dig, at alle dine planter vil være hunkøn, hvilket giver dig den bedste chance for succes.  Den gennemsnitlige højde af en Auto er ca 60-150 cm.

Fordele ved at dyrke auto blomstrende frø
Autoflower frø har mange fordele, der gør dem ideelle for begyndere og en favorit blandt erfarne dyrkere:

Hårdføre genetik !
Autoblomsterende cannabisfrø er tilgivende over for begynderfejl og er modstandsdygtige over for forsømmelse. Sammenlignet med fotoperiodevarianter håndterer autoflowering-varianter skadedyr, sygdomme og svingende temperaturer usædvanligt godt. Kompakte og diskrete auto planter er også velegnede til små og lukkede rum. De er typisk 60-150 cm høje. Deres diskrete karakter gør dem ideelle til dyrkere, der forsøger at holde en lav profil. Hurtig høst: I gennemsnit er autoflower frø klar til høst efter 10 til 12 uger. Denne egenskab gør det muligt for avlere at have en kontinuerlig høst gennem hele sommeren.

Hvorfor vælge automatisk blomstrende frø?
Mange der dyrker cannabis dyrker er ofte begyndt med auto, fordi de er nemmere at dyrke. Her er et par grunde hvorfor så mange vælger auto frø frem for alt andet:

Minimumspleje: De vokser hurtigt, har tykke stængler og er hårdføre. Autoblomsterende cannabis sorter er praktiske for dem med begrænset plads, da de kun optager en lille mængde plads og kan høstes på relativt kort tid. Som potteplante er de perfekte til altaner, terrasser og endda vindueskarme.

Masser af styrker at vælge imellem:
Auto fås i høj THC, medium THC og lav THC, hvilket gør dem til et godt valg for alle typer af rygere. Nogle af vores auto sorter  indeholder også høje niveauer af CBD.
Med autos kan du opleve den unikke smag og effekt af nogle af de mest klassiske cannabis-stammer. Dette skyldes det faktum, at vores autoflower sorter er avlet
for at bevare de smagsprofiler og effekter som man kender fra de klassiske photoperiode skunk sorter.  Ved at introducere de autoblomsterende egenskaber ved at krydse ruderalis-genetik i de klassiske photoperiode skunk sorter. Ved nøje selektion og avls arbejde er det muligt at arvle autoflower planter, der næsten ikke kan skelnes fra de originale fotoperiode-stammer med hensyn til smag og effekter.

Hvilken slags jord har automatisk blomstrende frø brug for?
Når du skal vælge pottejord til dine planter, er det bedst at vælge et let og luftigt jord, vi anbefaler at bruge jord fra plagron af typen light mix og efter 14 dage anbefaler vi at du bruger en god kvalitets gødning som den Dansk produceret Big Plant Science, der også har et gødnings skema til autoblomsterende cannabis sorter. Det er vigtig at man gøder sine autoflower planter for at få det meste ud af dem. Der er alt for mange som ikke bruge gødning i begyndelsen men efter ca. 10 dage skal man begynde at gøde sine autoplanter.

Autoflowering cannabis trives godt i en relativ stor potter. Fyld din jordblanding i en 11-gallon potte. Dette vil give masser af plads til, at rødderne kan vokse og lade planten trives. Du kan enten så dine frø direkte i deres endelige potter eller plante 1-2 uger gamle frøplanter fra en frøplantebakke i deres endelige hjem. Når man dyrker autoflower frø indendørs, skal dyrkeren kontrollere faktorer som lys og vand. Da Auto’er ikke reagerer på lys, når det kommer til blomstring, kan avlerne vælge at holde lysene tændt i 18 til 24 timer. Dette giver mulighed for mere kontinuerlig vækst og udvikling. En lyscyklus på 18-6 vil opfylde dine planters energibehov. Autoflower frø er nemme at dyrke udendørs. Du kan så frøene fra april og helt hen i juli. Derved kan du høste flere gang på et år. Det anbefales, at du sår dine frø i flere gang gennem hele vækstsæsonen, med nogle få ugers mellemrum. Du kan så høste cirka hver anden uge ved hjælp af denne metode. Forskellige områder i din have kan tilbyde forskellige mikroklimaer for dine planter, så det kan være nyttigt at eksperimentere med at dyrke cannabis i forskellige områder for at se, hvor de trives bedst. Disse oplysninger kan derefter bruges til at hjælpe dig med at planlægge, hvor du skal fokusere din energi til næste år. Men husk altid masser af sol. For at sikre, at dine autoblomstrende cannabisplanter trives, er det vigtigt at de for masser af varme, sol og læ.

Indendørs så sigt efter disse muligheder:

Temperatur: 25 til 28 grader
Luftfugtighed i den vegetative fase: 50-60%
Luftfugtighed i blomstringsfasen: 40-50%

Hvilke slags næringsstoffer har autoer brug for?
Auto planter har brug for næringsstoffer som fotoperiodeplanterne. Men på grund af deres mindre størrelse kræver de ofte en smule mindre gødning. Men det er vigtigt at man gøder sine auto planter for at få optimale resultater.

Hvilken slags vand har automatisk blomstrende sorter brug for?
Auto planter har brug for vand og næringsopløsninger med et pH-niveau der er svagt surt 5.8 til 6.5 for at vokse ordentligt i jorden. For at sikre nøjagtigheden af ​​dine målinger skal du bruge et pH-meter til at måle pH værdien i dit gødnings vand. Hvis pH-værdien ikke er på det ønskede niveau, skal du bruge syre, der kan justere pH-værdien ned for at bringe den til det passende niveau. Man skal passe på ikke at overvande, når det kommer til vanding af planter. Auto har et mindre rodsystem end fotoperiode sorter og kræver meget mindre vand. Sørg for, at vækstmediet er tørt en smule ud før vanding. Du kan evt løfte potten når du lige har vandet og mærke hvor tung den er, vent med at vande når potten igen føles let og fortæller at planten har brug for vand. Dette hjælper med at forhindre råd eller kvælning af rødderne.

Hvor kan man købe de bedste automatisk blomstrende frø?
Der er hundredvis af autoflowering-varianter, som hver især byder på noget unikt. Hos Copenhagen Seed Company står vi altid klar til at hjælpe dig med at vælge de bedste autoflower-frø der passer bedst til dine behov. Autoflower frø fås i pakker med 1, 3, 5 eller 10 frø.

Er autoer lige så gode medicinsk som almindelige skunk sorter ?
Da Autoflower først blev udbredt, var de meget mindre potente end de klassiske skunk sorter som man dyrkede indendørs. Men de seneste år er der sket utrolig meget på dette område. Det er nu muligt at få lavet analyser af cannabinoidindhold på planter, hvilket gør forædlingsarbejdet meget lettere. I dag kan vi derfor dyrke autosorter, der er næsten lige så potente som de mest indendørs skunk sorter. For at opnå de ønskede resultater er det nødvendigt at bruge moderne sorter, der har den ønskede genetik. Hvis du ønsker at dyrke autoflowering-varianter, der er lige så høj kvalitet med hensyn til cannabinoider og terpener, så sørg for at vælge sorter fra velrenommerede avlere, der ved, hvad de laver.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.