Køb dine Cannabisfrø hos Copenhagen Seed Company.

Er du interesseret i at dyrke dine egne cannabis derhjemme?

Så er du kommet til det helt rette sted! Vi tilbyder et stort udvalg af højkvalitets cannabisfrø som vi har udviklet igennem de sidste 20 år. Uanset om du er nybegynder eller erfaren dyrker, har vi de perfekte frø til dig.

Med vores frø får du den mest optimale start på dit dyrkningsprojekt. Vores frø er avlet for at give dig de bedste resultater med den højeste udbytte. Plus, vi tilbyder dig også en 100% tilfredsheds garanti, så du kan være sikker på, at du får det, du betaler for.

Så hvad venter du på? Skal du ikke i gang med at dyrke cannabis i dag med vores højkvalitets cannabisfrø kan du komme i gang allerede nu, det er verdens bedste hobby !

Cannabis frø til Danske og Nordisk klima

Stadigvæk i tvivl om cannabis dyrkning er noget for dig så kommer der her 5 gode grunde:  

1. Kontrol over kvaliteten: Når du dyrker din egen cannabisfrø, har du fuld kontrol over, hvad du ender med at indtage. Du vælger selv, hvilke frø du vil dyrke, og du kan være sikker på, at du får en højeste kvalitet, der lever op til dine standarder.

2. Økonomisk fordel: Dyrkning af cannabis kan være en lønsom investering. Selv om der er nogle startomkostninger forbundet med at lave et gro rum indendørs er det næsten gratis at dyrke udendørs, kan du spare mange penge på den lange bane ved at dyrke din egen cannabis i stedet for at købe den fra en forhandler.

3. Det er sjovt: Dyrkning af cannabis er ikke kun en lønsom investering – det er også en sjov hobby! Du vil få glæde af at se dine planter vokse og udvikle sig, og du kan dele dine fremskridt med andre dyrkere og nyde resultatet med venner.

4. Du støtter den grønne bevægelse: Dyrkning af cannabis er en bæredygtig hobby, da du kan genbruge dine ressourcer og reducere din CO2-aftryk.

5. Det er lovligt: I mange lande er det lovligt at dyrke cannabis til medicinsk eller personligt brug, dog ikke i Danmark.

Så hvis du vil have kontrol over kvaliteten, spare penge, have sjov, støtte den grønne bevægelse, så overvej at dyrke din egen cannabis.

cannabisfrø
På billeder ser du vores Critical 2.0 Autoflower

Hvad skal man bruge for at komme i gang med at dyrke cannabis ?

Der er et par ting, du vil have brug for, hvis du vil dyrke cannabis derhjemme:

1. CannabisFrø: Her skal du vælge en sort som passer til dine behov og hvis du har brug for hjælp til at vælge den rette sort er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

2. Dyrkningssystem: Der er mange forskellige muligheder for dyrkningssystemer, så det er vigtigt at vælge den, der passer bedst til dine behov. Nogle muligheder er hydroponiske systemer, jordbaserede systemer og kokossubstrater.

Dyrkning af cannabis i potter med jord er nemmest og den de fleste starter deres cannabis eventyr i.

3.Lys: Cannabis har brug for rigeligt med lys for at vokse. Du kan bruge naturligt sollys, men skal du dyrke cannabis indendørs for du brug for kunstigt lys for at give din planter den rette lysmængde, den har brug for. Du kan vælge mellem LED-lys eller metalhalogenlamper.

4.Vand: Cannabis har brug for rigeligt med vand for at vokse sundt. Sørg for at holde jorden fugtig, men ikke overskydende våd.

5.Gødning: Du kan vælge at bruge organisk eller kunstig gødning. Sørg for at følge producentens anvisninger for dosering og hyppighed. Vi anbefaler at man bruge den dansk produceret gødning fra Big Plant Science.

6.Luftfugtighed: Cannabis har brug for en luftfugtighed på omkring 50-70%. Du kan bruge en luftfugter eller sprede vådt håndklæde for at opretholde denne fugtigheds niveau, det er specielt lige i begyndelsen når planterne er små at man indendørs skal tilføje lidt ekstra fugt.

7.Udendørs
: Hvis du er så heldig at du har en have så er solens stråler gratis og man kan dyrke masser af rigtig god cannabis udendørs. Du kan se alle vores udendørs cannabisfrø, ved at følge dette link 

cbd smle feminized autoflower seeds

Er det lovligt at købe cannabis frø i Danmark ?
Hvis du bor i Danmark er det korte svar er JA men ellers afhænger det af hvilket land du bor i. I nogle lande er det lovligt at købe cannabisfrø til medicinsk eller personligt brug, mens det er ulovligt i andre lande. Det er vigtigt at være opmærksom på de gældende love og regler i dit område, før du køber cannabisfrø.

I mange lande er det dog lovligt at købe cannabisfrø til udstilling eller samling, selv om det er ulovligt at dyrke dem. Når du køber cannabis frø hos Copenhagen Seed Company pakker vi frøene i anonyme pakker og frøene er pakket i hårde plastik tuber så frøene ikke bliver knus under forsendelsen. Dette gør vi så du kan trygt og sikkert købe dine cannabis frø hos os, husk vi har også en fysisk butik i København Brønshøj hvor du altid er velkommen til at besøge os. Ellers kan du skrive en mail til info@cphseeds.dk eller ringe til os på 60 81 04 20 i alle hverdage imellem 10.30 til 17.00

Gratis Cannabisfrø !
Når du køber frø hos os for du altid gratis frø med i din bestilling som freebees, hvis der er en specielt sort du rigtig godt kunne tænke dig at prøve så skriv til os i kommentar feltet ved ordrer bestillingen så skal vi nok sørge for at du for nogle gratis frø med af den med i din bestilling.

Hvordan ser cannabisfrø ud ?
Cannabis plantens frø er små, mørkebrune eller sorte frø, der har en glat, skinnende skal der kan nogle gange være smukke mønster. De er typisk 2 til 3mm og har en rund, ovalformet struktur og har en hård skal, der beskytter dem imod at udtørre og dens indre bliver beskadiget.

Inde i skallen finder du et lille, hvidt eller lysegult frø, der er fyldt med næringsstoffer og de genetiske koder, der er nødvendige for at producere en sund cannabis plante. Frøet er omgivet af en masse proteiner, fedtstoffer, vitaminer og mineraler, der bidrager til frøets overlevelse og spiring.

Når frøet plantes i jorden og vandes, vil det begynde at spire. En lille kim rod vil vokse nedad, mens en lille spire vil vokse opad. Efterhånden som spiren vokser, vil den udvikle sig til en cannabis plante med blade, stængler og blomster.

 

frø fra cannabis plante
Her ses et rigtigt flot cannabisfrø med et smukke tigerstriber
Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.