Cannabis frø til Dansk Klima.

Cannabis frø til
Danske og Nordisk klima

Autoblomsterne cannabis frø med ekstra resistens.

Vi har igennem meget lang tid afprøvet mange forskellige sorter udendørs og udvalgt netop de bedste frø til vores udendørs danske klima.

Køb cannabis sorter som er tilpasset til den danske muld.

Det danske klima er meget varierende og byder ofte på regn og blæst, hvorfor mange rigtigt tit mister hele deres høst på grund af mug.

Copenhagen Seed Company

Vi er dansk forhandler af af feminiserede cannabis- og skunk frø med mere end 25 års erfaring indenfor cannabis avlsarbejde.

Vi forhandler udelukkende frø vi selv har udviklet og ikke masseproduceret BULK frø som mange andre forhandlere – dette er din garanti for få del i et unikt avlsarbejde når du køber cannabis og skunk frø fra CPHseeds.

Kontakt os på
+45 60 81 04 20

Hvorfor angribes udendørs planter
af mug & skimmelsvamp?

Mug også kaldet skimmelsvamp er desværre meget udbredt når man dyrker udendørs og i Dansk Jord.  Oprindeligt kommer cannabis planten fra mere solrige breddegrader, hvor de mere kolde og våde somre vi har her i Danmark giver skimmelsvamp gode betingelser, derfor er det meget vigtigt at de cannabis frø der dyrkes er tilpasset det danske klima.   Når skimmelsvamp inficere planter begynder den at vokse, dette sker typisk når planten er lige ved at gøre sig færdig og ofte er man nød til at høste planten før skimmelsvampen angriber og spiser hele planten. Processen sker meget hurtigt – og på mindre end en uge kan hele planten gå tabt til skimmelsvamp.  Alle vores Autoflower frø der er med i Nordic Collection har alle sammen meget høj mug resistens og klare sig godt udendørs selv om solen ikke altid skinner. Næsten alle cannabisfrø der sælges kommer fra Spanien. Der produceres de indendørs eller udendørs i et varme og tørt klima. Dette gør at planterne bliver tilpasset til et varmt og tørt klima.  Frø fra Spanien som dyrkes udendørs i Danmark når ofte ikke at blomster færdig udendørs, før skimmelsvamp og skadedyr får overtaget.
Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.