Udendørs Landrace cannabis frø

Udendørs autoflower cannabis og skunk frø
I vores Nordic Collection har vi udvalgt de bedste Autoflower frø med høj mug resistens og en stor grad af hårdførhed så de klare sig godt udendørs i Danmark. Det er ikke nok at klare sig godt udendørs for at være med i Nordic Collection, kvaliteten skal være i top.

Der ligger mange års arbejde med at perfektionere de forskellige cannabis frø til det danske klima og vi er meget stolte over at kunne presentere Nordic Collection. Nordic Collection de bedste udendørs autoflower cannabis frø på markedet dit sikre valg til succes i udendørs cannabis dyrkning i af cannabis frø til det danske klima.

Cannabis Autoflower frø.
Check vores Nordic Collection ud, her har vi samlet alle de feminiseret autoflower frø der er skabt til den danske sommer. Vores autoflower cannabis frø er markeds bedste feminiserede autoflower frø til det danske klima. Vores store udvalg af feminiserede auto blomstrende cannabis frø, fra meget hurtige regulære Lowryder cannabis frø til meget potente feminiserede autoflower frø, så har CPHseeds alle de Autoflower frø du har brug.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.