Banana Kush – Autoflower frø

89,00 kr.349,00 kr.

 

  • Tropiske “Bananer” sprængt fyldt med THC.
  • Super hurtigt blomster maskine, høst efter 75 dage.
  • Smagseksplosion af søde Bananer og krydret Haze.
  • Body Stone – God Indica.
  • 1-2 dages levering + Gratis Auto Freebies.
  • Delikate autoflower der behager sanserne.
  • 100% Feminiseret Autoflower frø.

Beskrivelse

   Velkommen til den tropiske verden.

Banana Kush Møder Sød Haze.

Banana Kush er et ekstraordinær feminiseret Autoflower frø, der leverer super potente indica blomster, der dufter sødt af bananer med en delikate haze duft i baggrunden.
Hun er en meget hurtigt auto og klar på kun 75 dage fra frø.

Kompakt Vækst: Perfekt til Inde og Ude.

Banana Kush udvikler robuste, buskede planter, der normalt ikke overstiger en højde på 60-80 cm. Dette gør dem ideelle til både indendørs og udendørs dyrkning.
Når Banana Kush vokser, kan den virke langsom i starten, men lad dig ikke narre. Snart vil den strække sig hurtigt og begynde at producere frodige blomster, der omdanner dit telt eller have til en tropisk fest. Banana Kush fylder teltet med aromaer af modne bananer, akkompagneret af en skunky haze. Disse dufte er så saftige og vanedannende at man næsten ikke kan stoppe med at dufte til blomsterne.

Effekten: Indica med lang virkning.

Ved tørring af Banana Kush blomster intensiveres duften og når blomsterne er tørret færdig er de sprængfyldt med essensen af ​​supersød banana haze. Alle test af Banana Kush har ligget på 25 til 28% THC, hvilket gør Banana Kush til en af de mest potente autoflower frø på marked i 2024. Banana Kush er ikke bare en hvilken som helt autoflower, det er din billet til en afslappende stund. Med sin muskel afslappende effekt er Banana Kush perfekt om aftenen eller alle stunder der kalder på afslapning og ro i kroppen.

Smagen af Banana Kush frø.

Ved det første sug, indtræder den umiskendelige smag af sød banana haze, smagen er tropisk og får dit mundvand til at løbe og stimulere hjernen. Smagen er en ren tropisk verden fyldt af modne bananer, perfekt til alle tider på dagen og hele året rundt. Har du brug for et tropisk skud THC så er vores feminiseret Banana Kush autoflower frø 100% noget for dig.

Type
Feminiseret.
Fotoperiode
Autoflower.
Kultivering
Indendørs/udendørs.
Genetik
Banana Kush x StrawNana x Low Ryder.
Højde indendørs
60-80cm.
Afkast-Yield i gr/m2
600 gr/m2.
Blomstrings tid
75 dage fra frø.
THC
25-28% | CBD: 0%
Effekt
Potent Indica.
Smag
Tropiske bananer og Haze.
Duft
Søde modne bananer med et twist af haze.
Virkning
Kraftig og afslappende.

 

Køb dine cannabisfrø hos Copenhagen Seed Company.

Hos Copenhagen Seed Company stræber vi efter at levere et produkt, der ikke kun appellerer til sanserne, men som også tilbyder en unik og tilfredsstillende oplevelse. Banana Kush vil med garanti give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige og med en dejlig indica effekt er Banana Kush din hurtige løsning til dankness, så hvorfor vente – køb dine feminiseret autoflower frø hos os, din garanti for gode cannabisfrø.

Prøv vores Autoflower frø i dag og oplev selv forskellen!

 

Yderligere information

Frø antal

2, 4, 10

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Banana Kush – Autoflower frø”

Banana Kush – Autoflower frø
89,00 kr.349,00 kr.