Bluetooth Udendørs autoflower frø!

  • 1-2 dages levering + Gratis Auto Freebies.

Auto Skunk Frø Til Udendørs Og Drivhus.

Bluetooth er en gammel Dansk kending, opkaldt efter Harald Blåtand, som nu endelig er tilbage i vores katalog. Bluetooth er kongen udendørs og kendetegnet sig ved sin meget kompakte, indica dominerede plantestruktur. Den har en moderat højde på 70-100cm, kompakte hårde skud og en eminent krystalproduktion.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse

Bluetooth; Kongen af autoflower frø er tilbage!

Hos Copenhagen Seed Company, er vi rigtig stolte over at kunne præsentere den legendarisk Bluetooth igen. Mange har skrevet og efterspurgt om vi ikke kunne genskabe kongen af hurtig udendørs autoflower frø tilbage i kataloget. Bluetooth er opkaldt efter den berømte danske vikingekonge og nu er kongen af tilbage.
Med sit imponerende genetik, der er både stærk og alsidig, hvilket gør den til et perfekt valg til både indendørs og udendørs dyrkning.

 Hårdføre plante til udendørs dyrkning.

Dens kompakte størrelse på 70-100 cm gør at Bluetooth er en stealthy plante, der er nem at skjule, perfekt til udendørs dyrkning. Bluetooth høje modstandsdygtighed over for skimmelsvamp og skadedyr gør den til det ideelle valg til selv de mest udfordrende udendørsforhold. Så snart du starter dine Bluetooth-frø, vil du blive slået af dens kraftige vækst.
Se, mens den blomstrer under solen og rækker ud mod himlen med sine frodige grønne blade, det er et syn at se. På kun 70 dage vil du blive belønnet med tætte blomster dækket af klæbrige trichomer, sprængfyldt med en unik blanding af piney og sød skunk smag, der vil friste dine smagsløg.

Og med Bluetooth imponerende, THC-niveauer på 22-24% og et strejf af CBD på 0,5% vil du blive ramt af en afslappende og humørforstærkende high, der vil få dig til at føle dig som en ægte dansk vikingekonge. Og med et udbytte på 400-500 g/m2 vil selv de mest erfarne avlere blive imponeret.

Udendørs Autoflower frø med høj mugresistens.

Opkaldt efter den berømte danske vikingekonge, Bluetooth, er den lige så robust og modstandsdygtig som sin navnebror, og den er perfekt til udendørs dyrkning med sin kompakte størrelse og høje modstandsdygtighed over for skimmelsvamp og skadedyr.

Køb dine Autoflower frø hos Copenhagen Seed Company.

Hvis du leder efter en legendarisk udendørs autoflower frø, så skal du ikke lede længere end Bluetooth, kongen af udendørs autoflower frø. Gå ikke glip af denne legendariske sort, bestil dine Bluetooth-frø i dag og oplev styrken og alsidigheden fra en ægte dansk vikingekonge.

Fotoperiode
Autoflower
Genetik
Bluetooth x Bluetooth
Højde indendørs
70-100 cm.
Afkast/yeld i gr/m2
400 – 500 g/m2.
Blomstrings tid
ca. 70 dage fra frø.
THC
22-24% | CBD: 0,5%
Effekt
Afslappende for krop og sjæl
Smag
Pine Skunk
Duft
Fyrrenåle

 

Yderligere information

Frø antal

2, 4, 10

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bluetooth Udendørs autoflower frø!”