The Beast Cannabis frø

99,00 kr.399,00 kr.

  • 1-2 dages levering + Gratis Indendørs Freebies.
  • Massive XXL-blomster. 
  • Saftig lemon kush.
  • Høj grad af krystallisering.
  • Stor modstand imod mug.
  • 30% THC indhold.

Beskrivelse

The BEAST !  Cannabisfrø med XXL-Afkast.

The Beast er mere end bare et cannabisfrø, det er et sandt monster i vækstrummet. Med massive XXL-blomster, der helt sikkert vil få dig til at danse hele vejen ind til banken, er denne Indica-dominerende cannabis sort kendt for sit store udbytter og potente effekt.

Saftig Lemon Kush frø.

Når du åbner en pose af The Beast, rammer duften dig først, en berusende blanding af krydret kush og saftig citrus, der fylder din næse og får din mund til at løbe. Blomsterne er tætte, tunge og dækket af et tykt lag trichomer, der funkler i lyset som diamanter. De dybgrønne blade, med nuancer af lilla og orange pistiller, gør at plantens blomster er utrolig smukke.

Hurtigt & Hårdtslående Kush frø.

Når du endelig kommer i gang med at ryge eller dampe The Beast, vil du forstå, hvorfor det kaldes et udyr. Røgen er tyk og cremet med en glat, næsten smør agtig tekstur, der dækker din tunge og efterlader dig med en langvarig kushy eftersmag. Effekterne kommer hurtigt og hårdt og rammer dig med en bølge af eufori og afslapning, der vil efterlade dig tung og afslappet. Perfekt til at slappe af efter en lang dag, eller til dem, der leder efter et kraftigt smertestillende middel.

Køb Cannabisfrø hos Copenhagen Seed Company.

The Beast er også et sandt monster i vækstrummet, der viser en ekstrem grad af trichome-krystallisering og et højt niveau af modstand imod skimmel. The Beast trives selv under mindre end ideelle forhold på grund af dens hybride super kræfter. Dette gør sorten meget modstandsdygtigt over for sygdomme og skadedyr. Hendes superproduktive natur gør The Beast meget attraktivt, da hun altid levere XXL afkast. Hendes terpen-profil af Limonene og Myrcene skaber en cremet, kushy aroma og smag, der gør hende meget eftertragtede og søgt efter. Med et svimlende THC-indhold på 30 % er The Beast ikke for sarte sjæle og vil levere en hårdtslående high.

Type
Feminiseret.
Fotoperiode
Fotoperiode 12/12.
Kultivering
Feminiseret – indendørs.
Genetik
(SPG x The White) x Copenhagen Kush.
Højde indendørs
100-160 cm.
Afkast/yeld i gr/m2
800 gr/m2.
Blomstrings tid
70-80 dage.
THC
+30% CBD: 0%
Effekt
Couch lock indica med hurtig virkning.
Smag
Cremet kush med saftig Citrus smag.
Duft
Frisk Citrus kush aroma.
Virkning
Afslappende.

Yderligere information

Frø antal

2, 4, 10

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “The Beast Cannabis frø”

cannabisfrø skunkfrø høj afkast cannabis frø
The Beast Cannabis frø
99,00 kr.399,00 kr.