Candy Floss – Sour Diesel frø

89,00 kr.349,00 kr.

 

  • Kompakt sativa med op til 28% THC.
  • Super hurtigt frø til høst på kun 70-75 dage.
  • Smags explosion af sød sour diesel candy.
  • Psykedelisk high.
  • 1-2 dages levering + Gratis Auto Freebies.
  • Happy party, total solskins røg.
  • 100% Feminiseret Autoflower frø.

Beskrivelse

Candy Floss – Sour Diesel frø

Med op til 28% THC og en enestående smagsprofil er Candy Floss et must-try og det ultimative autoflower frø for cannabis-elskere. Candy Floss er skabt gennem en omhyggelig forædlingsproces. Hvor vi har kombinerer smagen af sour diesel og kosher kush. Resultatet er Candy Floss, hvis blomster er total klisteret ind i krystaller og har en lækker kompleks smag, der får dig til at vende tilbage efter mere.

På kun 70-75 dage producerer Candy Floss mellemstore, kompakte planter, der er ideelle til både indendørs og udendørs dyrkning. Forvent masser af potens og en næsten psykedelisk high der bare bliver ved, før du gradvist slapper af i kroppen og til sidst efterlader dig i en rolig tilstand. Candy Floss er perfekt til fest og glade sommer dage eller når humøret skal ha kulør på.

Prøv Candy Floss i dag, og oplev styrken af førsteklasses genetik og uovertruffen smag.

Genetisk baggrund:

Candy Floss er resultatet af et langvarigt genetisk projekt, hvor vi har krydset to meget smagsfulde og kraftigt duftende sorter. Sour diesel er kendt for at dufte meget kraftigt og kosher kush sødme er legendarisk. Ved at krydse Sour Diesel og Kosher Kush, for derefter at tilføjede en lowryder af enestående kvalitet har vi skabt et sandt power house af smags og duft explosioner.

Selv om Candy Floss blomster og effekt er meget sativa dominant, bliver planter ret kompakte og omkring 80 til 100 cm højde og har en meget kort blomstrings tid på kun 70 til 75 dage.

Kraftig og smagfuld:

Candy Floss er et ekstremt potent feminiseret autoflower frø med THC-niveauer på mellem 25 og 28%. Den unikke kombination af Sour diesel og Kosher Kush gør at blomster dufter meget kraftigt. Når man sætter næsen til er det første som rammer, er sødmen, men så kommer den komplekse sour diesel baggrund som er nær umulig at beskriv og skal opleves.

Når man står og kigger på Candy Floss’s blomster er det første man ligger mærke til, er den store mængde af trichomer-krystaller der er så massivt at det giver blomsterne et glinsende udseende. Smoke-wise, kan Candy Floss prale af en super delikat og kompleks smagsprofil af sour diesel med en masse sødme. Dens lugtprofil er næsten som slik på steroider, hvilket gør den til en godbid for dine sanser.

Hurtig og kompakt:

Candy Floss er en super hurtig autoflower, der kun tager 70 til 75 dage fra frø til høst. Den producerer mellemstore planter, der er kompakte og ideelle til indendørs dyrkning. Udendørs klare Candy Floss sig også godt. Dens højde varierer fra 80 til 100 cm, hvilket gør den til et ideel autoflower frø til mindre vækstrum eller udendørs på altaner og vindues karme.

Nem at dyrke:

Candy Floss kan dyrkes indendørs, udendørs og i drivhuse og vil med minimal pleje, give fantastiske resultater. Den kompakte størrelse gør at planterne automatisk vil lave små buske, hvilket gør at man ikke behøver at træne planterne. Selv den mest erfarne indica-ryger vil blive glad og transporteret til sativa-himlen med Candy Floss.

Sammenfattende er Candy Floss et fremragende valg for alle, der leder efter autoblomsterende frø med masser af smag, duft og potens på kun 75 dage, så led ikke længere end Candy Floss.

Type
Autoflower frø.
Feminiseret
Indeholder kun hun planter.
Kultivering
Indendørs/udendørs.
Genetik
Sour Diesel x Kosher Kush x Low Ryder.
Højde indendørs
80-120cm.
Afkast i g/m2
600 gr/m2.
Blomstrings tid
75 dage fra frø
THC
25-28% | CBD 0.2%
Effekt
Afslappende & psykedelisk.
Smag
Sour diesel med et sødt twist .
Duft
Kraftig sød sour diesel meget kompleks.
Virkning
Psykedelisk & afslappende.

Køb dine cannabisfrø hos Copenhagen Seed Company.

Hos Copenhagen Seed Company stræber vi efter at levere et produkt, der ikke kun appellerer til sanserne, men som også tilbyder en unik og tilfredsstillende oplevelse. Candy Floss vil med garanti give dig en smags oplevelse ud over det sædvanlige og med en psykadelisk effekt. Candy Floss er et sandt garenti, hurtig og nem, så hvorfor vente og køb dine feminiseret autoflower frø hos os, din garanti for gode cannabisfrø.

Prøv vores Autoflower skunkfrø i dag og oplev selv forskellen!

Yderligere information

Frø antal

2, 4, 10

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Candy Floss – Sour Diesel frø”

Candy Floss feminiseret autoflower froe
Candy Floss – Sour Diesel frø
89,00 kr.349,00 kr.