Ragnar’s Hammer Hårdslående Indica frø !

89,00 kr.349,00 kr.

  • Potent Lemon indica skunk.
  • God til begyndere, færdig på 10 uger.
  • Hårdtslående indica effekt.
  • Kompakt plante med stenhårde buds.
  • 1-2 dages levering + Gratis Auto Freebies.
  • Højt afkast og første klasses kvalitet.
  • 100% Feminiseret Autoflower frø.

Beskrivelse

Ragnar’s Hammer – Hårdtslående indica frø

Hvis du leder efter en ultra hurtig og hårdtslående indica med friske citrus og lime dufte er Ragnars Hammer det rette valg og velkommen til vores nye hårdt slående Indica ! Vi er stolte af at introducere, Ragnars Hammer. Opkaldt efter den legendariske vikingekriger Ragnar. Vi er sikker på at dette potente feminiserede autoflower frø, vil slå dig i gulvet.

Genetisk baggrund :

Ragnar’s Hammer er en omhyggeligt udvalgt kryds imellem to potente cannabis sorter. Ved at kombinerer genetikken fra en udsøgt og meget potent indica dominant Lemon Skunk og krydse den med en hurtigt blomsterende autoflower der er rig på citrus terps og krystaller. Denne unikke kombination af genetik har resulteret i autoflower frø, der ikke kun er ekstremt potente, men også har en forfriskende citrus-lime-aroma.

Lemon Skunk’s er kendt for dens kraftfulde virkninger og evnen til at fremkalde dyb afslapning. På den anden side tilføjer vores autoflower-genetik en hurtig blomstringstid. Dette resultere i en plante, der ikke kun er nem at dyrke, men også producerer blomster af den bedste kvalitet med et højt THC-indhold og en kraftig indica virkning.

Virkning & Terpenprofil :

Med et THC-niveau på 25 til 28 % rammer Ragnar’s Hammer dig som og giver et kraftfuldt slag. Dens klare citrus-lime duft og terpenprofil giver den en forfriskende aroma, der helt sikkert vil glæde dine sanser.

100% Indica :

Ragnar’s Hammer producerer kompakte blomster, der er ekstremt potente. Blomsterne er stenhårde og planten vokser til en højde på 80 til 100 cm og har en meget hurtig blomstringstid på kun 70 dage fra frø.

Let at dyrke :

Uanset om du er nybegynder eller erfaren dyrker, er Ragnar’s Hammer meget nem at dyrke og giver fantastiske resultater. Det kan nemt dyrkes indendørs, udendørs og i drivhuse.

Type
Autoflower frø.
Feminiseret
Indeholder kun hun planter.
Kultivering
Indendørs/udendørs.
Genetik
Lemon Skunk x Low Ryder.
Højde indendørs
80-100cm.
Afkast i g/m2
600 gr/m2.
Blomstrings tid
70 dage fra frø
THC
25-28% | CBD 0.2%
Effekt
Hårdslående indica der holder i lang tid.
Smag
Forfriskende og delikate.
Duft
Citrus & Lime .
Virkning
Meget afslappende effekt.

Køb Autoflower frø hos Copenhagen Seed Company.

Hos Copenhagen Seed Company stræber vi efter at levere et produkt, der ikke kun appellerer til sanserne, men som også tilbyder en unik og tilfredsstillende oplevelse.
Ragnar’s Hammer vil med sin rendyrkede indica natur og effekt, helt sikker tilfredsstille alle fans af indica og med en super hurtig blomstrings tid ved vi at Ragnar’s Hammer er kommet for at blive.

Prøv vores Super Potente Indica Autoflower frø i dag og oplev selv forskellen!

Yderligere information

Frø antal

2, 4, 10

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ragnar’s Hammer Hårdslående Indica frø !”

Ragnars Hammer autoblomsterende cannabis froe
Ragnar’s Hammer Hårdslående Indica frø !
89,00 kr.349,00 kr.