Killer Haze sativa dominant autoflower

89,00 kr.349,00 kr.

  • 1-2 dages levering + Gratis Auto Freebies.

Lowryder Krydset Med Amnesia Haze (HyPro Cut) KILLER HAZE, en legendarisk tropisk sativa med stort afkast potentiale og super medicinsk egenskaber samtidig er sorten fantastik til at lave koncentrater. Et must try fra CPHSeeds.

Beskrivelse

Autoflower frø.

Copenhagen Seed Company’s legendarisk tropisk sativa, Killer Haze Auto, sætter altid gang i festen med sit høje udbytte og rene sativa high. Denne feminiserede autoflower frø, er en helt speciel og unik kreation, der stammer fra en ren Haze fra bjergområderne i Sydindien, som blev overleveret til os af en ældre fransk kvinde, der havde dyrket og perfektionere sorten i over 20 år.

Den rene Haze, kendt for sin rige og komplekse aroma af modne mandariner og tropisk mango, blev krydset med det legendariske HyPro-stikling af Amnesia Haze og parret med den hurtigblomstrende danske Lowryder. Resultatet Killer Haze Auto er en virkelig fristende og unik smagsfornemmelse med antydninger af moden mandarin, saftig mango og en subtil undertone af tropiske frugter.

Sativa dominant autoflower frø, der er nemt at dyrke.

Haze-sorter er kendt for deres Sativa-dominerende genetik og lange blomstringstider, men ved at krydse den med det legendariske HyPro-cut af Amnesia Haze og vores hurtig-blomstrende danske Lowryder, var vi i stand til at reducere blomstringstiden, mens vi stadig bevarede de sativa dominerende egenskaber og unik aroma og smag. Denne næsten rene sativa autoflower frø er også utrolig nem at dyrke, en sjældenhed blandt rene sativa frø, der er kendt for deres krævende dyrkningsbehov.

Med vores Killer Haze Auto kan du forvente at se dine planter nå højder på 125-150 cm, og kan potentielt giver op til 700 gram pr. kvadratmeter, alt imens de kræver minimal vedligeholdelse. Blomstringstiden er korte 90 dage for en næsten ren Haze sort.

Blomsterne på Killer Haze er dækket af et tungt tæppe af trichomes og har imponerende THC-indhold på 23 til 25%. High’en er opløftende, euforisk og kreativ, hvilket gør den perfekt til at forbedre humør og kreativitet. Det er også kendt for dets appetitfremkaldende og smertelindrende egenskaber.

Køb dine Autoflower frø hos Copenhagen Seed Company.

Hos Copenhagen Seed Company er vi ekstremt stolte af Killer Haze Auto og betragter det som et must-try for alle cannabis-entusiaster, især for dem, der værdsætter nuancerne og kompleksiteten af smagen og aromaen af en virkelig enestående Haze. Med sin unikke baggrund, er Killer Haze Auto virkelig enestående og har en særlig plads i vores hjerter. Gå ikke glip af denne, rene sativa sort fra Copenhagen Seed Company, en ægte delikatesse for sanserne.

Type
Feminiseret.
Fotoperiode
Autoflower.
Kultivering
Indendørs/udendørs.
Genetik
(Kerella Haze x Amnesia haze) x Lowryder.
Højde indendørs
125-150cm.
Afkast/yeld i gr/m2
600-700 gr/m2.
Blomstrings tid
90 dage fra frø.
THC
23% | CBD: 0,2%
Effekt
Opløftende, euforisk og kreativ.
Smag
Eksplosion af tropiske frugter.
Duft
Kraftig sødmefuld mango og mandarin aroma.
Virkning
Øget appetit, øget humør, smerte lindrende.

 

Yderligere information

Frø antal

2, 4, 10

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Killer Haze sativa dominant autoflower”

Autoflower frø sativa autoflower frø feminiseret autoblomsterende cannabisfrø
Killer Haze sativa dominant autoflower
89,00 kr.349,00 kr.