Sativa Cannabis Frø

Sativa cannabis frø
Cannabis sativa er hjemmehørende i varmere, tropiske klimaer og vokser naturligt i Thailand, Vietnam, Colombia, Mexico og endda i dele af Afrika.
For at kunne klare de lange, varme og fugtige somre har sativa weed planterne tilpasset sig ved at vokse sig højere, med større afstand mellem knudepunkterne, luftige knopper og smallere blade. Det hjælper naturligvis planterne med at beskytte sig mod den høje luftfugtighed i disse områder og trusler som skimmelsvamp eller skadedyr.
Fordi sativa weed planter har tendens til at være højere, er de typisk bedre egnet til udendørs dyrkning. De klarer sig særligt godt i varme, tropiske klimaer med lange somre.
Cannabis sativa stammer oprindelse fra Sydøstasien, hvor de oprindeligt har været brugt til mange formål; udvinding af fibre og olie samt rekreative og spirituelle formål. Grundet plantens mange gavnlige formål, har Cannabis frø fra sativa weed planter igennem de sidste mange hundreder af år spredt sig til det meste af verdenen, hvor de oprindelige sorter nu er blevet blandet med lokale varianter for at kunne adaptere sig til miljøet.
De oprindelige Cannabis Sativa frø kendetegnes ved at trives bedste omkring ækvator hvor der er lige mange timer med lys og mørke, og hvor de producere enorme planter med fine smalle fingre blade og højt indhold af THC.
Cannabis Sativa frø er meget lyssensitive og vil være i vækststadiet så længe den får mere end 12 timers lys i døgnet, dette betyder at den kun kan dyrkes udendørs i tropiske eller subtropiske egne hvor lystimerne dagligt er under 12 timer i blomstringsperioden.
Cannabis sativa frø egner sig derfor kun kun til indendørs dyrkning på vores breddegarder, da planten ikke vil gå i blomst før meget sent på året og aldrig blomstre færdigt.
Dette kan dog lade sig gøre med kunstlys hvor lystimerne kan kontrolleres. Under kunstlys vil rene Cannabis sativa frø blomstre i 12-24 uger når lyset sættes til 10-12 timer dagligt.
Mange af de oprindelige Cannabis sativa varianter er blevet blandet med indica varianter for at gøre de dem mindre og reducere den lange blomstringstid. Dette er gjordt for at gøre det lettere at dyrke sativa dominante cannabis frø indendørs. I dag findes der et utal af indica / sativa hybrider hvor det bedste af de to varianter er blevet blandet.
Hos Copenhagen Seed Company arbejder vi primært med hybrider af sativa og indica og vores udvalg af Cannabis Sativa hash frø er de varianter der er kendetegnet ved at have sativa hash egenskaber.
Vores Tropical Snow er et godt eksempel på en tropisk sativa hash tæmmet af en indica fra hindu kush bjergene, der overvejende læner sig imod sativa hash dominerende træk.
Sativa cannabis og skunk frø
Er du på jagt efter den ultimative sativa eller sativa dominante hybrid, så har vi hos CPHseeds en række unikke frø, produceret ud fra nogle af de bedste sativa og haze frø på markedet. Blandt CPHseeds mange cannabis frø har vi inddelt vores sativa frø i 2 grupper, sativa dominante frø, der inkluderer de klassiske haze gener og sativa dominant hybrider der er mere moderne udgaver af traditionelle sativa sorter og byder på mere intense oplevelser og smags nuancer.
Fælles for alle CPHseeds sativa skunk frø er deres effekt, opløftende og kreativ sådan som en rigtig sativa skal være. Nogle af vores sativa skunk dominante hybrid frø er meget potente og psykedeliske sativa skunk frø, hvis effekt er meget psykoaktiv og ikke for sarte sjæle. 
Hos CPHseeds finder du nogle af markeds bedste feminiserede sativa frø både som feminiserede autoflower sativa skunk frø og feminiserede photoperiode sativa frø.
Læs mere: 
Hvad er spændende forskellen mellem indica- og sativa-cannabis?
Hvad gør sativa og indica?
Indica vs Sativa: De 5 største forskelle

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.