Nitro XXL – Autoflower frø

89,00 kr.349,00 kr.

 

  • XXL afkast & Kort blomstringstid.
  • Nem og hårdføre plante.
  • Fra frø til høst på 75 dage.
  • Kraftig diesel, citrus og krydret peber.
  • Psykedelisk og kropslig.
  • 1-2 dages levering + Gratis Auto Freebies.
  • 100% Feminiseret Autoflower frø.
Varenummer (SKU): NITRO-XXL-AUTOFLOWER Kategori:

Beskrivelse

Nitro XXL: Hurtigt og nemt XXL autoflower frø.

Nitro XXL er en no brainer hvis du leder efter autoflower frø med et stort afkast og en hurtig blomstringstid. Vi har taget den legendariske Gorilla Glue #4 stikling og lavet den om til en feminiseret autoflower sort som er meget nem at dyrke. Nitro XXL afkast er helt i toppen og så er hun også meget hurtig blomstring. Så svaret på det ofte stillede spørgsmål, hvilken autoflower sort giver mest og er hurtigst. Så er svaret, Nitro XXL. I forhold til den berygtede Gorilla Glue #4, der er kendt for dets euforiske effekt og store afkast.
Er Nitro XXL bare bedre fordi den er hurtigere, giver mere afkast og er nem at dyrke i forhold til den originale Gorilla Glue#4.

Nitro XXL: Hurtig Vækst og Udbytte.

Designet til hurtig og robust vækst, er Nitro XXL ideel til både indendørs og udendørs dyrkning. Hun er meget nem at passe og tilpasser sig let forskellige miljøer og sikrer et højt udbytte af kraftige blomster fyldt med krystaller. selv under begrænsede forhold vil Nitro XXL performe og producere mere og bedre end alle andre sorter.

Gassy Autoflower: Masser af Smag.

Hvis du er til autoflower frø med masser af smag og kraft så er Nitro XXL perfekt. Med sine “Gassy” terp profile dufter Nitro XXL lifligt af diesel og benzin, blandet med fyrnåle, citrus og krydret peber aroma. Det er en meget kompleks duft og smags profile som er meget eftertragtet og populær. Det er de såkaldte terpener der giver cannabis planten sin duft og den Gassy Terp profile skyldes at Nitro XXL har et højt indehold af Myrcene der dufter af musky-jord agtige noter.

Nitro XXL: Kropslig og Spirituel.

Er du til en kraftig kropslig og mental effekt, så du kan koble helt af og transendere ind i en drømmeagtigt tilstand. Med Nitro XXLs høje indhold af Myrcene
er denne sort ideel til aftenbrug, perfekt til afslapning og mental afkobling efter en travl dag. Terpener er kendt for at modulere effekten og det høje indhold af Myrcene i Nitro XXL er kendt for at gøre effekten mere tung og sedativ.

Hurtig Auto frø: Cannabisfrø med stort afkast.

Med Nitro XXL får du det bedste fra begge verdener – et stort afkast, en plante der er let at dyrke og yderst belønnende i både smag og effekt. Prøv Nitro XXL, fantastisk feminiseret autoflower frø, der er let at dyrke og som giver et stort afkast på næsten igen tid.

 

Type
Feminiseret.
Fotoperiode
Autoflower.
Kultivering
Indendørs/udendørs.
Genetik
Gorilla Glue #4 x Gorilla Glue Auto.
Højde indendørs
60-80cm.
Afkast-Yield i gr/m2
600 gr/m2.
Blomstrings tid
75 dage fra frø.
THC
25-28% | CBD: 0%
Effekt
Potent Indica.
Smag
Diesel-Piney-Citrus.
Duft
Kraftig duft.
Virkning
Kropslig og spirituel.

 

Køb dine cannabisfrø hos Copenhagen Seed Company.

Hos Copenhagen Seed Company stræber vi efter at levere et produkt, der ikke kun appellerer til sanserne, men som også tilbyder en unik og tilfredsstillende oplevelse. Nitro XXL er din garanti for stort afkast på næsten ingen tid og med sin eksplosive gassy terp profil vil denne plante, behage de fleste. Så hvorfor vente – køb dine feminiseret autoflower frø hos os, din garanti for gode cannabisfrø.

Prøv vores Autoflower frø i dag og oplev selv forskellen!

Yderligere information

Frø antal

2, 4, 10

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nitro XXL – Autoflower frø”

autoflower froe
Nitro XXL – Autoflower frø
89,00 kr.349,00 kr.