Amnesia OG: Auto & Feminiseret.

89,00 kr.349,00 kr.

 

  • 1-2 dages levering + Gratis Auto Freebies.
  • Ultra potent 25% THC.
  • Super Hurtig, 75 dage fra frø.
  • Delikat haze med søde indica toner.
  • Det bedste Indica og Sativa verden tilbyder.
  • Højt afkast og kvalitet, virkelig en allround winner.
  • 100% Feminiseret Autoflower frø.

Beskrivelse

 Amnesia OG; Den bedste Sativa dominerende autoflower

Vores lækre og potente Amnesia OG er det perfekte valg for dem, der søger en feminiseret autoflower der er sativa-dominerende og har et højt afkast. Med sin komplekse og lækre aroma og smagsprofil er denne sort virkelig umulig at modstå. Den krydrede sativa haze blandet med frugtede indica toner gør at Amnesia OG er meget vanedannende.

Effekterne af Amnesia OG kommer langsomt og er både opløftende og afslappende, så du kan fokusere på din dag med et stort smil på dit ansigt. Med over 25% THC og et stort afkast er denne sativa-dominerende autoflower et godt valg for dem, der ønsker både kvalitet og kvantitet i deres haver på under 75 dage.

En af de unikke egenskaber ved Amnesia OG er dens høje krav til næringsstoffer. Denne sort trives i næringsrig jord og kræver regelmæssig gødning for at nå sit fulde potentiale. Det gør den til et godt valg for erfarne dyrkere, der søger en højtydende sativa-dominerende stamme.

Amnesia OG-planten er hurtig til at etablere sig og vokser relativt stor på kort tid og viser en klassisk juletræsform. På grund af sin hurtige vækstrate kan sorten spise meget gødning.

Rygning af Amnesia OG vil langsomt krybe ind i din hjerne og massere den til en gladere og mere afslappet version af dig selv. Den lange varige effekt vil gøre dig i stand til at glemme dine omgivelser og fokusere på din opgave.

Amnesia OG-blomsterne er smukke at se på, med deres efterårsfarver, orange glimmende hår og klistrede krystaller. Blomsterne er runde golf bolde der sidder på rad og række og sorten har en høj blomst til blad ratio, hvilket gør at den er nem at trimme.

Aroma- og smagsprofilen af Amnesia OG domineres af en krydret sativa profil, fulgt af en sød cremet indica profil, der hænger i munden i lang tid. Amnesia OG er også kendt for at være en bedre ydende sativa-dominerende sort end andre almindeligt kendte sativa sorter som Amnesia Haze.

Type
Autoflower frø.
Feminiseret
Indeholder kun hun planter.
Kultivering
Indendørs/udendørs.
Genetik
OG Kush x Amnesia Haze auto (DK pheno).
Højde indendørs
100-160cm.
Afkast i g/m2
600 gr/m2.
Blomstrings tid
75 dage fra frø
THC
+25% | CBD 0.2%
Effekt
Snigende og holder i lang tid.
Smag
Haze med et twist af sødme.
Duft
krydret med søde indica toner af bær.
Virkning
Opløftende og beroligende.

Yderligere information

Frø antal

2, 4, 10

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Amnesia OG: Auto & Feminiseret.”

Autoflower frø sativa autoflower frø feminiseret autoblomsterende cannabisfrø
Amnesia OG: Auto & Feminiseret.
89,00 kr.349,00 kr.