X-Beast 2.0 – Cannabisfrø S1

99,00 kr.399,00 kr.

 

  • Vilde Skunkfrø.
  • Uniforme planter.
  • Kort blomstrings tid, 60 dage.
  • Store blomster, XXL afkast. 
  • The Beast x The Beast S1.
  • 1-2 dage levering + gratis freebies.

Beskrivelse

Type
Feminiseret.
Fotoperiode
Fotoperiode 12/12
Kultivering
Feminiseret – indendørs.
Genetik
Beast x Beast
Højde indendørs
100-125cm.
Afkast/yeld i gr/m2
700 gr/m2.
Blomstrings tid
60-70 dage.
THC
+30% | CBD: 0.1%
Effekt
Potent Skunk High.
Smag
Kraftig Skunk.
Duft
Skunk med Skunk
Virkning
Går direkte i hovedet.

 

X-Beast 2.0 – Cannabisfrø S1.

X-Beast 2.0 knuser alle konkurrenter, med sit XXL afkast, hun er en vild skabning der bare vil fremad. I denne forbedret version af The Beast, præsenterer Copenhagen Seed Company dig for det absolut bedste cannabisfrø på marked hvad angår afkast. Og som om det ikke er nok, så er X-Beast 2.0 også hurtig og på kun 60 dage vil du opleve at dit grow vil udvikle sig til en vild jungle af kæmpe blomster.

Forbedre dit afkast, X-Beast 2.0 

Der er forskel på cannabisfrø og X-Beast 2.0 er en helt ny kreation, vi har skabt med det fineste genetik på markedet. Ved at kombinere en ultra hurtigt klon af The Beast og krydse den med sig selv, har vi skabt et unikt S1 Kryds. Dette resultere i meget uniforme og ens planter der ligner små kopier af sig selv.

Vild Skunk.

Skunk sorter er kendt for deres rige og kraftige duft som mange forbinder med god cannabis. X-Beast 2.0 høre til klassen af Skunk dominerende planter og som blomsterne modner sig færdige, udvikler der sig en kraftig duft som er meget vanedannende. Mødet med X-Beast 2.0 kraftige effekt går hurtigt og lige i hovedet som ægte skunk sorter skal. X-Beast 2.0 en rigtig hjernevrider.

Kraftig Skunk Effekt.

Effekten af X-Beast 2.0 er kraftig og den kommer hurtigt, sorten kan være for kraftig for nogen, hvor andre, specielt dem der elsker THC i hverdagen er X-Beast 2.0 fænomenal.

Hurtige Cannabisfrø.

Uanset om du er en erfaren dyrker eller en nysgerrig nybegynder, gør X-Beast 2.0 tilgivende natur og egnethed til SOG og andre plantetræningsteknikker det til en fornøjelse at dyrke. Med et udbytte på op til 700g/m2 på bare 60-70 dages blomstring, vil din dedikation blive belønnet med en overflod af stenhårde blomster pakket med kraftige skunk terpener.

Den Sødeste Gorilla i Byen er Ankommet. 

Hos Copenhagen Seed Company er stolt af at kunne tilbyde dette cannabisfrø til dem som søger efter en cannabis sort med et højt afkast. X-Beast 2.0 er en klar forbedring af vores første version af The Beast.

Med begrænset tilgængelighed er tiden til at handle nu.

Tag godt i mod Copenhagen Seed Company-familien nye medlem, X-Beast 2.0.

Yderligere information

Frø antal

2, 4, 10

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “X-Beast 2.0 – Cannabisfrø S1”

X-Beast 2.0 – Cannabisfrø S1
99,00 kr.399,00 kr.