Sweet Gorilla – Cannabisfrø

99,00 kr.399,00 kr.

 autoblomsterende frø

  • US Cali Genetik.
  • Kort blomstrings tid 60-70 dage.
  • THC krammer, behagelig og varm. 
  • Slurrycane x Gorilla Glue #4.
  • 1-2 dage levering + gratis freebies.

Beskrivelse

Type
Feminiseret.
Fotoperiode
Fotoperiode 12/12
Kultivering
Feminiseret – indendørs.
Genetik
Slurrycane x Gorilla Glue #4
Højde indendørs
100-125cm.
Afkast/yeld i gr/m2
600 gr/m2.
Blomstrings tid
60-70 dage.
THC
+30% | CBD: 0.1%
Effekt
Varm og behagelig.
Smag
Slikbutik.
Duft
Sød og frugtet
Virkning
Opløftende og varm.

 

Sweet Gorilla – Nemt at dyrke, Cannabisfrø.

Direkte fra Københavns brostensjungle præsentere vi stolt byens sødeste Gorilla. Uanset om du er Dr. Green Thumb eller en nybegynder, der under sig over, hvilken ende af frøet der skal i jorden, så er Sweet Gorilla din ven. Denne nemme cannabis sort trives med minimal besvær og giver et ekstremt godt udbytte. Når Sweet Gorilla går i blomst og fylder dit grow med eksotiske søde og sure sliknoter, er det svært ikke at være tilfreds. Et særlig træk ved Sweet Gorilla er dens unikke “high”, der er både varmt og behagelig med samtidig opløftende.

Hvorfor Sweet Gorilla ? Fordi du fortjener det bedste. 

Sweet Gorilla er en helt ny kreation, vi har skabt med det fineste genetik på markedet. Ved at kombinere den søde Slurrycane fra In House Genetics med den Orginale Gorilla Glue #4 – begge planter med genetik kendt for deres robusthed og nemme dyrkningsnatur, men også for deres enestående smag og effekt. Derfor kan du forvente meget fra disse begynder venlige cannabisfrø.

Gourmet Ganja.

Med Sweet Gorilla er du sikker på en god oplevelse, som et gourmetmåltid efterfulgt af den perfekte dessert. Med dets rige smag af sød og sur slik er hvert sug et skridt dybere ind i en varm verden fyldt af afslapning. Dette gør Sweet Gorilla unik og meget speciel, og med sine mange lag af smagsnuancer kan du opdage en ny smagsprofil hver gang du dufter til blomsterne. I de sene del af blomstringen udvikler Sweet Gorilla, flere sure terps og duften transformere sig til en kompleks blanding af sur og sød bland selv slik.

Varm og behagelig, Sweet Gorilla.

Effekten af Sweet Gorilla tilbyder en unik blanding af glad og varme som skal opleves. Perfekt til alle tidspunkter af dagen hvor et varmt THC kram er nødvendigt, men også perfekt til de aftener, hvor du vil slappe af.

Nem at Dyrke, Cannabisfrø.

Uanset om du er en erfaren dyrker eller en nysgerrig nybegynder, gør Sweet Gorilla’s tilgivende natur og egnethed til SOG og andre plantetræningsteknikker det til en fornøjelse at dyrke. Med et udbytte på op til 600g/m2 på bare 60-70 dages blomstring, vil din dedikation blive belønnet med en overflod af stenhårde blomster pakket med søde og sure terpner.

Den Sødeste Gorilla i Byen er Ankommet. 

Hos Copenhagen Seed Company er stolt af at kunne tilbyde dette cannabisfrø til dem som søger mere end bare en plante – men en rejse ind i smagens og potensens essens. Sweet Gorilla er en erklæring. En erklæring om kvalitet og ekspertise- alt sammen indpakke i et nemt cannabisfrø at dyrke.

Med begrænset tilgængelighed er tiden til at handle nu. Slip din indre Gorilla løs og omdan dit grow til en jungle af potens og smag.

Tag godt i mod Copenhagen Seed Company-familien nye medlem, Sweet Gorilla.

Yderligere information

Frø antal

2, 4, 10

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sweet Gorilla – Cannabisfrø”

Sweet Gorilla Cannabisfrø
Sweet Gorilla – Cannabisfrø
99,00 kr.399,00 kr.