Strawberry Zkittlez – Jordbær Skunk frø

89,00 kr.349,00 kr.

strawberry zkittlez autoflower frø

  • Den Orginale Strawberry Zkittlez.
  • God til begyndere, færdig på 10 uger.
  • Jordbær skunk med opløftende effekt.
  • U.S genetik i en nem autoflower version.
  • 1-2 dages levering + Gratis Auto Freebies.
  • Højt afkast og første klasses kvalitet.
  • 100% Feminiseret Autoflower frø.
Varenummer (SKU): STRAWBERRYZKITTLEZAUTO Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Strawberry Zkittlez – Jordbær Skunk frø

Strawberry Zkittlez –er en af vores nye autoflower frø, med røde til næsten lilla blomster fyldt med krystaller, der dufter sød af friske jordbær. Strawberry Zkittlez er meget vanedannende og med sin kraftfulde opløftende effekt og THC indhold på over 25-28% er Strawberry Zkittlez fra Copenhagen Seed Company, blandt de mest potente autoflower i verden. Læs mere og find ud af alt hvad du behøver at vide om denne nye tilføjelse til vores lineup:

Genetisk baggrund:

Vi er stolte over at kunne tilbyde den meget eksklusive og eftertragtede – Strawberry Zkittlez, i en let at dyrke feminiseret autoflower version. Vi har krydsede den populære Strawberry Zkittlez fra Californien med vores supersøde autoflower.

Vi har nøje udvalgt genetikken for at sikre, at autoflower-versionen bevarer de klassiske træk fra den originale version af Strawberry Zkittlez. Grib chancen og prøv denne specielle californiske cannabis-sort i en nem at dyrke feminiseret autoflower-version.

Styrke og aroma:

Med THC-niveauer fra 25 til 28% er Strawberry Zkittlez en af vores mest potente stammer til dato. Men det er ikke kun det høje THC indhold, der gør disse autoflower frø specielle – det er også den utrolige aroma. Strawberry Zkittlez har en klar, sød duft, der minder dig om friske jordbær, og en terpenprofil, der matcher.

Udseende:

Hvis du leder efter autoflower frø som producere blomster der er smukke at se på, vil du ikke blive skuffet over Strawberry Zkittlez. Dens blomster varierer i farverne fra lilla til rød, og det er virkelig et syn at se, de lange topskud af blomster skifter farve til lilla og rød og bliver fyldt med krystaller.

Let at dyrke:

På trods af sin styrke og skønhed er Strawberry Zkittlez overraskende let at dyrke. Den har en åben struktur og producerer lange, massive colaer-topskud, der helt sikkert vil imponere. Uanset om du er en erfaren avler eller lige er startet, vil du opdage, at Strawberry Zkittlez er en fornøjelse at arbejde med. Uanset hvor du dyrker Strawberry Zkittlez, kan du forvente kvalitet fra øverste hylde, sød jordbær røg med en opløftende effekt på kun 80 dage.

Sammenfattende er Strawberry Zkittlez en unik og kraftfuld feminiseret autoflower frø, der helt sikkert vil imponere selv de mest erfarne avlere. Med sin utrolige styrke, smukke udseende og hun er let at dyrke. Er det ikke underligt, at Strawberry Zkittlez hurtigt er ved at blive en kundefavorit.

Type
Autoflower frø.
Feminiseret
Indeholder kun hun planter.
Kultivering
Indendørs/udendørs.
Genetik
Bruce Banner x Zkittlez x Low Ryder.
Højde indendørs
80-120cm.
Afkast i g/m2
600 gr/m2.
Blomstrings tid
80 dage fra frø
THC
25-28% | CBD 0.2%
Effekt
Opløftende og holder i lang tid.
Smag
Behagelig mild og sød.
Duft
Jordbær skunk.
Virkning
Opløftende og beroligende.

Køb Autoflower frø hos Copenhagen Seed Company.

Hos Copenhagen Seed Company stræber vi efter at levere et produkt, der ikke kun appellerer til sanserne, men som også tilbyder en unik og tilfredsstillende oplevelse.
Blomsterne på Strawberry Zkittlez vil med garanti give dig en opløftende og positiv effekt. Strawberry Zkittlez er et sandt mesterværk, der skiller sig ud fra mængden, så hvorfor vente?

Prøv vores Jordbær skunkfrø i dag og oplev selv forskellen!

Yderligere information

Frø antal

2, 4, 10

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strawberry Zkittlez – Jordbær Skunk frø”

Strawberry Zkittlez feminiseret autoflower froe
Strawberry Zkittlez – Jordbær Skunk frø
89,00 kr.349,00 kr.