Feminiseret Cannabisfrø

Feminiseret Cannabisfrø

Feminiseret cannabis frø er frø hvor du kun for hun planter, for 20 år siden var feminiseret frø en revolution inden for cannabis frø branchen. I dag er feminiseret cannabis frø, standarden og de bedst sælgende, cannabis frø.   

Mange er forvirret omkring hvad og hvordan feminiserede frø laves og i nogle tilfælde går der fejlagtige rygter omkring gensplejsning. I virkeligheden er processen med at producere feminiseret frø ret smart og sker ved at man snyder planten og for en hun plante til at producere pollen der kun indeholder X kromosomer. Når man så bestøver andre hun planter med pollen der kun indeholder X kromosomer, vil 99.8% af alle frøene blive til hunplanter. 

Der findes mange forskellige metoder og tricks til hvordan man for en hun plante til at producere pollen der kun indeholder X kromosomer ingen af dem beror på gensplejsning, men en dyb forståelse for cannabis planters hormon system og hvordan man påvirker dette til ens fordel.  

Benytter man pollen fra en naturlig selvbestøvet hun plante til at bestøve en anden hun plante, vil 99,8% af frøene være hunplanter og takket være denne methode produceres feminiseret cannabisfrø. 

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.