LEMON HAZE – Cannabisfrø Sativa

99,00 kr.399,00 kr.

 autoblomsterende frø

  • Den bedste Lemon Haze.
  • Smag solen i hvert sug.
  • Lemon Pebbels x Lemon Haze.
  • Kort blomstrings tid, 70 dage.
  • Sativa high.
  • 1-2 dage levering + gratis freebies.

Beskrivelse

Type
Feminiseret.
Fotoperiode
Fotoperiode 12/12
Kultivering
Feminiseret – indendørs.
Genetik
Lemon Pebbels x Lemon Haze
Højde indendørs
125-150cm.
Afkast/yeld i gr/m2
700 gr/m2.
Blomstrings tid
70 dage.
THC
+30% | CBD: 0.1%
Effekt
Opløftende Sativa high.
Smag
Krydret Lemon Haze.
Duft
Citron Verbena
Virkning
Klar, opløftende high.

 

LEMON HAZE – Cannabisfrø Sativa.

Den klassiske Lemon Haze har i mange årtier været det mest populære valg når folk besøger de hollandske Coffee Shops. Som sort er de klassiske haze sorter besværlige at dyrke og tager ofte 12 til 14 uger at blomstre og kræver meget pasning og pleje. Med Copenhagen Seed Companys nye kreation LEMON HAZE har vi genskabt den gamle klassiske Lemon Haze i en let at dyrke variant, der ikke bliver så stor og har en reduceret blomstrings tid på kun 70 dage. Lemon Haze, det rette valg, hvis du leder efter en sativa der er let at dyrke.

Oplev den Klassiske Sativa High. 

Forestil dig at indånde essensen af ren glæde, LEMON HAZE indkapsler dette med sin udsøgte røg, der smager af frisk citron verbena. Oplevelsen er lige så livlig som den er klar, hver sug efterlader dig mere opløftet end det sidste. De psykedeliske effekter er dybe, hvilket gør den ideel for dem, der søger at løfte deres humør og skrue op for kreativteten.

Nem Sativa sort.

Lemon Haze vokser som et juletræ og bliver ikke så høj og ranglet som mange andre sativa sorter gør. Dens robuste grene med sine grønne levende blade, står i smuk kontrast til de smukke blomster der er fyldt af krystaller. Afkastet på Lemon Haze er meget stort og man vil blive belønnet dygtigt for den lidt længere blomstrings tid.

Citron Verbena Haze.

Smagen af Lemon Haze er blandt de bedste og kombinationen af citron og de subtile florale undertoner minder om frisk citron verbena fra haven. Smagen er frisk og fyldig men også mild og skaber en sensorisk fornøjelse der pirrer smagsløgene.

Hurtige Sativa frø.

Sativa frø har det med hurtigt at blive for store, så pas på med at vækste dine planter i alt for lang tid, 3 til 4 uger er rigeligt. Lemon Haze er meget egnet til SOG og andre plantetræningsteknikker.
Forvent lange og store topskud og relativt kompakte planter i forhold til andre sativa sorter. Lemon Haze strækker sig i blomst til dobbelt størrelse. Udbyttet er helt i top og forvent cirka 70 dages blomstings tid.

De bedste Lemon Haze frø på markede. 

Hos Copenhagen Seed Company er vi stolte af at kunne tilbyde dette cannabisfrø til dem som søger efter en cannabis sort med høje procenter af sativa i dens genetik. Lemon Haze er en klar forbedring af de orginale haze sorter, og er med sin mere lette natur nem at dyrke, så har du længe drømt om at dyrke en klassisk sativa sort men ikke har modet på 12 ugers blomstring tid så er tiden til at handle nu, prøv Copenhagen Seed Companys sublime Lemon Haze i dag.

Tag godt i mod Copenhagen Seed Company-familien nye medlem, tag godt imod Lemon Haze.

Yderligere information

Frø antal

2, 4, 10

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEMON HAZE – Cannabisfrø Sativa”

LEMON HAZE – Cannabisfrø Sativa
99,00 kr.399,00 kr.