Space Cake Medicinsk Cannabis frø

 

1-2 Dages levering.
Anonyme pakker & Gratis frø i alle leveringer.

Medicinske cannabis frø fra Californien

Space Cake en crowd pleaser, der altid imponere med sin smag og humør boostende effekt. Space Cake er rig på søde grapefrugt mono-terpener som for smagen af søde frugter til hænger lang tid i munden – Space Cake smager som den dufter.

NB … VI HAR KUN 3 PAKKER TILBAGE I DENNE OMGANG!

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse

Type
Feminiseret
Fotoperiode
Fotoperiode 12/12
Kultivering
Feminiseret – indendørs
Genetik
(Romulan x The White) x Copenhagen Kush
Højde indendørs
80-140cm.
Afkast/yeld i gr/m2
600 gr/m2.
Blomstrings tid
45-56 dage
THC
+24% | CBD: 1%
Effekt
Couch lock indica med hurtig virkning
Smag
Sød grapefrugt – vandmelon
Duft
Sød grapefrugt – vandmelon
Virkning
Afslappende

 

Ultra hurtig blomstring – Medicinske gener fra Californien

Space cake er baseret på et kryds mellem Romulan (gammel medicinsk sort fra Californien) og The White lavet af O.G Rascal. Da vi hos Copenhagen Seed Company er begejstret med alt avlsarbejde hvor The White har været indover, så var OG Raskal’s White Romulan var et oplagt emne at arbejde videre med.

Phenotypen vi har udvalgt er fra den første release af White Romulan og udmærker sig med sin ultra korte blomstringstid på 45 til 56 dage, der produceret blomster med en meget delikat smag og duft af sød grapefrugt

Space cake er så rig på søde grapefrugt mono-terpener at smagen hænger lang tid i munden og Space Cake smager præcist som den dufter. Space Cake en crowd pleaser, der altid imponere med sin smag, duft og humør boostende effekt.

Når Space Cake nærmer sig sit høsttidpunkt, skifter de større blade farve til røde, gule og grønne blade og det er i den periode at planten udvikler sin meget kraftige og søde grapefrugt terpener.

Ved at krydse Copenhagen Kush ind i White Romulan har Copenhagen Seed Company tilført en medicinsk klassiker endnu mere saft og kraft. Det har øget THC indholdet fra 20% til +24%. Dette gør Space Cake til en god og kraftig medicinsk sort, der egner sig mange medicinske formål.

Yderligere information

Frø antal

2, 4, 10

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Space Cake Medicinsk Cannabis frø”